Skip to main content

Iuliana Marciuc, proces câştigat definitiv cu deţinătorii Kanal D. Ce sumă trebuie să primească

 
Iuliana Marciuc, proces câştigat definitiv cu deţinătorii Kanal D. Ce sumă trebuie să primească

Trei articole de peste site-ul WowBiz i-au adus 20.000 de lei Iulianei Marciuc. Vedeta TVR a câştigat definitiv un proces intentat Dogan Media, compania care deţine Kanal D, dar şi site-ul tablid wowbiz.ro, pe care au apărut cele trei articole considerate defăimătoare.

Publicitate

Ce s-a întâmplat:

În iulie 2015, Iuliana Marciuc a acţionat în instanţă Dogan Media, într-un proces ce avea drept obiect „acţiune în răspundere delictuală”.

Pe 20 ianuarie 2016, Tribunalul Bucureşti a decis: Iuliana Marciuc trebuie să primească 20.000 de lei, daune morale, de la Dogan Media, pentru trei articole publicate pe site, în data de 2 iulie, 17iulie şi 24 iulie 2015.

Decizia nu a fost definitivă, însă, iar Dogan Media a atacat-o la Curtea de Apel.

Pe 12 septembrie, instanţa a decis definitiv să respingă apelul Dogan Media, iar Iuliana Marciuc să primească cei 20.000 de lei, daune morale.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasilica Vasilica
    Fiindca oricare dintre noi avem aceste drepturi umane , nu vad de ce cineva ar abuza si ar spune gunoaie despre cineva fara ca acel cineva cum ester I M as nu retalieze. Bravo Iuliana!
  • livia pila livia pila
    Nu-i mai ajung banii vedetei??? Pai la ce combinatii a facut in TVR in ultimii ani ar trebui sa stea joace la ruleta la Las Vegas. Vedetea de carton. O rusine pt TVR.
  • m m
    acum are bani "vedeta" marciuc sa-l intretina si pe enache.
  • Lucian Lucian
    Inaki, eu nu inteleg de ce te bagi in seama, daca nu esti informat si nici nu stii sa scrii. Cuvantul "nostri" se scrie cu un "i", nu cu doi. In al doilea rand, nu cred ca ti-ar placea sa te vezi terfelit in cadrul unei pseudoemisiuni. Nu in ultimul rand, de unde ai scos-o pe-aia cu vedeta ceausita, cand Iuliana Marciuc a debutat in televiziune in 1990?
  • Ion  Tudorancea Ion Tudorancea
    Acum, dacă tot a câștigat banii ăștia, poate ca nu ni-l mai baga pe git pe TVR 2 pe bătrânelul Adrian Enache. Adus gratie tovarășiei cu Irina Radu.
  • iñaki iñaki
    Eu nu inteleg aceste "vedete" ceausiste platite din banii nostrii de atatia ani de zile!!!! Oare nu-si dau seama cat sunt de penibile???

Trimite un comentariu

sus