Skip to main content

iUmor cu Bendeac, Delia şi Cheloo în juriu, debut în octombrie. Câştigătorul sezonului trecut va fi prezentator

 
iUmor cu Bendeac, Delia şi Cheloo în juriu, debut în octombrie. Câştigătorul sezonului trecut va fi prezentator

Talent-show-ul Antenei 1, iUmor, va reveni în această toamnă cu al doilea sezon. Emisiunea jurizată de Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo a fost programată de Antena 1 începând din 2 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Publicitate

Show-ul vine şi cu schimbări la capitolul prezentatori. Andrei Ştefănescu a părăsit show-ul şi a fost înlocuit de magicianul Vlad Grigorescu, cel care a câştigat marele premiu în primul sezon. Grigorescu va fi partenerul lui Şerban Copoţ, cel care a apărut şi în sezonul trecut.

Marele premiu pus la bătaie de Antena 1 este ca şi la prima ediţie, de 20.000 de euro.

Delia: „iUmor vine cu şi mai mult umor. Nu credeam că o să mai fiu surprinsă, dar pot să vă zic un lucru concret: românul este inventiv şi are simţul umorului în sânge. Şi încă ceva: o să fiţi martorii unui moment artistic de tip portret... pfff, nici nu ştiu cum sa vă zic fără să stric surpriza. Şi asta e doar una dintre ele! Sunt entuziasmată tare de tot de acest nou sezon!”.

Mihai Bendeac: „La iUmor există o singură certitudine: niciodată să nu spui niciodată. Am văzut lucruri uimitoare, hilare, şocante. Am văzut numere excepţionale. Am văzut comedianţi care vor avea, pe viitor, un cuvânt de spus. Am aplaudat actori talentaţi. În plus, însă, acest show îmi agravează starea psihică. Ceea ce nu e neapărat amuzant. Fiindcă, din nou, au avut loc evenimente care au făcut "să-mi plece capul."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Foarte bine ***, erau plictisitori si neinteresanti.

    p.s.: Azi la Antena 1 rula un promo cu un serial nou: "Baieti de oras" cu actorii de la In puii mei

Trimite un comentariu

sus