Skip to main content

LIKED & SHARED NEWS. Moartea lui Ioan Gyuri Pascu, zeci de mii de reacţii în social media

 
Foto: Adevarul
Foto: Adevarul

Subiectul morţii lui Ioan Gyuri Pascu a provocat zeci de mii de reacţii în social media. Articolele care au vorbit despre dispariţia fostului membru Divertis au adunat zeci de mii de share-uri şi "like-uri" pe reţelele de socializare.

Publicitate

Toate cele cinci articole din topul realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro anunţă decesul artistului.

Peste 70.000 de share-uri şi like-uri au adunat articolele din top 5 cele mai distribuite şi apreciate articole de ieri.

Articolul publicat ieri de Adevărul.ro cu titlul “Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul avea 55 de ani” a adunat peste 21.000 de like-uri şi share-uri.

Din articolul de pe Adevărul.ro:

„Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu a murit în această dimineaţă, în urma unui infarct. Artistul, în vârstă de 55 de ani, mai avusese probleme mari de sănătate, în decembrie 2010 suferind un atac cerebral vascular.
Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupului Divertis, a murit în această dimineaţă în locuinţa sa din Capitală, la vârsta de 55 de ani. Potrivit lui Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti, un echipaj de urgenţă s-a deplasat la domiciliul artistului în jurul orei 5 dimineaţa, artistul suferind un infarct. Au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o oră, însă fără succes, iar decesul a pronunţat în jurul orei 6.”

Topul celor mai distribuite şi apreciate articole publicate ieri pe platformele de ştiri este divers. Din top mai fac parte articole de pe digi24.ro, stirileprotv.ro, ziare.com şi hotnews.ro.

O menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. adevarul.ro, “Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul avea 55 de ani”, de Radu Eremia,

- 21.049 like-uri & share-uri;

2. digi24.ro, “Ioan Gyuri Pascu a murit

– 17.182 like-uri & share-uri;

3. stirileprotv.ro, “Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la 55 de ani. Fostul membru al grupului Divertis suferea de diabet

- 16.712 like-uri & share-uri;

4. ziare.com, “A murit Ioan Gyuri Pascu

- 9.069 like-uri & share-uri;

5. hotnews.ro, “A murit actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu. VIDEO de arhiva / Monica Anghel: Avea un suflet de copil / Jojo: Un amestec exploziv de talent, carisma si inteligenta umana si artistica / Florin Constantin: S-a stins un zambet mare cat o lume”, de G.S,

- 7935 like-uri & share-uri.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus