Skip to main content

Mălin Bot trece la conducerea online-ului România liberă

 
Mălin Bot trece la conducerea online-ului România liberă

Jurnalistul Mălin Bot, care a părăsit în urmă cu o săptămână conducerea online-ului EVZ, este de astăzi redactor-şef la site-ul România liberă.

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Mălin Bot a confirmat informaţia, precizând: Am decis să particip la noul proiect RL în primul rând pentru calitatea echiei care se formează. Sabin Orcan a fost omul care m-a sprijinit la EVZ, pe cele mai grele subiecte printre care ancheta care a dus la condamnarea naşului mafiei imobiliare ţigăneşti din Timişoara. La ”Adevărul” am trecut prin alte experiente care mi-au dat încredere in Sabin Orcan”, a spus Mălin Bot pentru paginademedia.ro

„Dincolo de asta, dar la fel de important, RL nu a inventat niciun ”binom” şi nicio ”telepatie” atunci când patronul a avut probeme în Justiţie. Cred că se contureaza aici proiectul jurnalistic pe care mi-au spus că îl aşteaptă cititorii cu care am vorbit mult pe Facebook dupa anunţul plecării de la EVZ”, a mai adăugat Mălin Bot.

Jurnalistul Mălin Bot a demisionat de la Evenimentul zilei la patru ani după ce s-a alăturat publicaţiei conduse de Dan Andronic. Plecarea sa vine în contextul în care acesta a fost înlocuit ca prezentator al emisiunii EVZ TV de la B1 TV, de către conducerea Evenimentului zilei, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Carte de vizită

Mălin Bot este un jurnalist cu peste 20 de ani de experienţă, cei mai mulţi în presa din Timişoara sau corespondent local pentru publicaţii precum Cotidianul, Evenimentul zilei sau Adevărul.

El a condus redacţia ziarului gratuit Adevărul de Seară din Timişoara, publicaţie care a fost închisă la mijlocul lui 2011.

În acelaşi an, Mălin Bot a venit la Bucureşti ca redactor-şef la Adevarul.ro, funcţie pe care a ocupat-o până în octombrie 2012, când a preluat conducerea online-ului EVZ.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihail Jurca Mihail Jurca
    Dragå domnule ,
    Sintem o familie de cetåteni romåni cu domiciliul in Suedia din 86.Am votat de cite ori am putut chiar si atunci cind a trebuit så mergem sute de km sau så trecem in Danemarca. Anul acesta am aflat cu bucurie cå putem vota chiar in orasul in care locuim (Malmö) care este al treilea ca mårime din tarå.Bucuria s-a transformat intr-o mare dezamågire, umilintå.La adresa la care se aflå consulatul Romåniei nu am våzut nimic .Ne-am plimbat inainte si inapoi timp de o orå.Cind eram pe punctul de a renunta am auzit vorbindu-se romåneste! La adresa pe care o cåutam era o firmå mare de Thai massage cu steagul tailandez iar jos pe aceeas vitrinå o micå inscriptie cu Atlasib ,fosta firmå a dragului nostru consul care nu mai este cetåtean romån de 25 de ani si nu-l intereseazå de tara in care s-a nåscut Deasupra usii o inscriptie aproape invizibilå pe care ståtea consulatul Romån.Am o intrebare :cum sint numiti consulii si dacå sånt remunerati? reprezintå ei vechea guvernare si au interesul de a sabota alegerile si de a umili alegåtorii ? Nu exista nici cel mai mic element de bun simt,un stegulet mic cu tricolorul romånesc ! Ziua noastrå de sårbåtoare a romånilor, a cåror inimå incå mai bate cu emotie pentru Romånia ,s-a transformat intr-un esec. Am votat dar ne-am simtit umiliti .Dacå vå aruncati privirea pe acest mesaj ,vå multumesc. Vå urez toate cele bune !
  • Amelia Amelia
    Esti cel mai tare.
  • sorin sorin
    i-am scris si pe blog , o fac si aici. Maline,sper sa nu vedem si pe site-ul RL ce vedeam pe evz.ro pana am hotarat sa nu mai intru acolo.Titluri cu sirene esuate si alte click bite-uri mizerabile..
  • maria maria
    felicitari, Malin Bot, o alegere foarte buna tinind cont ca la RL sunt jurnalisti de exceptie precum, Mihai Duta, Catalin Prisacariu care eu l-am regretat foarte mult atunci cind a fost scos de pe sticla, Sabin Orcan, Grigore Cartianu. Sa va ajute Dumnezeu in tot ceia ce veti face bun la acest ziar.
  • GIM GIM
    PANA NU DEMULT, LUMEA IL STIA ***, DAR AZI, LA RTV, TRAIAN BASESCU A AFIRMAT CA: "N-AM CE VORBI CU UN MINCINOS!"


    "ASTEPT SA MI SE SPUNA, UNDE ESTE NEVOIE DE MINE",

    "CINEVA DE M-AR VREA, NU MA INTERESEAZA FUNCTII",

    GHICITI AUTORUL...ARE PLAGIAT SI INCA MAI REVINE,

    CULMEA, E SUSTINUT SI APARAT DE AI LUI...***II!

    P.S. OARE FOSTII COMUNISTI DIN "ALDE", NU POT GASI O FUNCTIE SI PENTRU EI? CETATENII S-AU SATURAT DE UN ASA POLITICIAN; ***, MINCINOS...*** S.A.M.D.

    ***

Trimite un comentariu

sus