Skip to main content

Mihai Găinuşă, emisiune la postul public. Va prezenta „Ştirile de mâine” la TVR 1

 
Mihai Găinuşă, emisiune la postul public. Va prezenta „Ştirile de mâine” la TVR 1

Mihai Găinuşă aduce „Ştirile de mâine”, într-o emisiune ce va fi difuzată de luni până vineri, de la 22.30, la TVR 1. Emisiunea este un late night show produs şi difuzat de TVR 1, de la ora 22.30, de luni până vineri, din 17 octombrie.

Publicitate

„O trecere în revistă a ştirilor zilei, prezentate şi comentate într-o manieră proprie de Mihai Găinuşă, într-un ambient prietenos – acestea sunt reperele oferite de realizator pentru Ştirile de mâine”, anunţă postul public.

„Partea bună e că, în ţărişoara noastră, ştirile de mâine sunt cunoscute încă de ieri. Nimic nu e nou sub soare la noi: aceeaşi creştere uluitoare a nivelului de trai în ani electorali, aceleaşi bucăţele de autostradă reinaugurate, aceiaşi reporteri în faţă la DNA (aici diferă doar nevinovaţii), acelaşi showbiz, dar îmbunătăţit cu botox, aceleaşi scoruri la fotbal. De ce n-ar fi şi acelaşi prezentator care să comenteze aceleaşi ştiri? Şi cred că am experienţa necesară unui tânăr jurnalist la început de drum. În plus, vă asigur că nu am niciun fel de doctorat”, declară Mihai Găinuşă.

„Atât de proaspete, că nu s-au întâmplat încă!”, este sloganul emisiunii. Acelaşi text este folosit de Găinuşă şi la Radio Seven, pentru o rubrică ce poartă un nume asemănător: „Ştirile de mâine dimineaţă”.

Mihai Găinuşă lucrează în media din 1995. A debutat la Radio Delta RFI, ca reporter de ştiri, în perioada studenţiei. În acelaşi timp, realiza şi emisiunea radiofonică de umor Săptămâna nebunilor. În 1997 a fost cooptat la Chestiunea Zilei, la ProTV.

Din 2000 până în 2003 a dat deşteptarea ascultătorilor Radio 21, iar apoi, timp de 10 ani, a fost la matinalul KissFm. În paralel, timp de 14 ani, a fost parte din emisiunea Cronica Cârcotaşilor. În prezent, Mihai Găinuşă realizează matinalul 7 Dimineaţa la Radio Seven.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nucu Nucu
    Bravo Gainusa !
  • Dacien Dacien
    Dumnezeule, acestui individ, cu audienta zero la radio si TV, de 3 ani incoace, i s-a dat voie pe TVR? Dar TVR putea sa faca 1% audienta si fara autosuficientul asta!
  • Vasile Vasile
    Stai...Ce?! What?? Misule, e timpul sa produci ceva si singur, te duce capul, de ce naiba te complaci sau de ce ti-e frica?
  • dan petrea dan petrea
    Gainusa nu e pensionar? A fost reactivat de Irina Radu?
  • Cocoselu Cocoselu
    Sa moara Huidu de ciuda :)))
  • hanscastorp hanscastorp
    Si iar imi aduc aminte ca TVR imi ia bani cu japca.
    In fiecare luna...
  • Cipica Cipica
    Vrem audientele de aseara . va multumesc
  • qwerty qwerty
    Mircea Badea wannabe

Trimite un comentariu

sus