Skip to main content

Mircea Radu: "Curăţenia în televiziunea publică e un act de interes naţional"

 
Mircea Radu: "Curăţenia în televiziunea publică e un act de interes naţional"

"Curăţenia în televiziunea publică e mai mult decât potrivită şi sănătoasă e un act de interes naţional", a scris Mircea Radu, pe pagina sa de Facebook, într-o postare prin care distribuia comunicatul de presă al conducerii TVR despre acţiunea DNA de astăzi.

Publicitate

Direcţia Naţională Anticorupţie verifică contracte comerciale încheiate de TVR în ultimii zece ani. "Conducerea Televiziunii Publice asigură tot suportul necesar pentru derularea verificărilor în bune condiţii", a informat TVR într-un comunicat de presă, despre care Paginademedia.ro a scris AICI.

"Faptul ca DNA verifică contracte comerciale încheiate de TVR în ultimii zece ani mi se pare mai mult decât ştirea zilei. Să-i vedem efectele", a mai scris Mircea Radu, cel care a realizat în sezonul trecut Emisiunea de luni la TVR 1.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Irina Radu Irina Radu
    Asta e mircea radu? *** O fi invatat intre timp sa citeasca de pe prompter?
  • livia pila livia pila
    Angajatul la minoritati Mircea Radu, "reporterul" care nu a prestat o zi la acel departament, doar la divertisment si stiri, vorbeste de curatenie, bre? Nu se numeste oare trafic de influenta? Curatenia ar trebui sa inceapa cu tine M. R.

Trimite un comentariu

sus