Skip to main content

Mirela Oprişor - Aspirina se retrage din Las Fierbinţi

 
Mirela Oprişor - Aspirina se retrage din Las Fierbinţi

După Mimi Brănescu, şi Mirela Oprişor - soţia scenaristului şi interpeta Aspirinei - se retrage din serialul de pe Pro TV.

Publicitate

Actriţa a declarat pentru Paginademedia.ro că se desparte de serialul de comedie, fără a detalia motivele. "Le urez baftă colegilor mei în continuare", a spus Mirela Oprişor.

Ieşirea din serial a Mirelei Oprişor vine după ce Mimi Brănescu, cel care a scris serialul Las Fierbinţi timp de nouă sezoane, a decis să se retragă din producţie.

Mirela Oprişor a intrat în serial în primul sezon, în episodul nouă. Ultima apariţie în rolul Aspirinei a fost în sezonul nouă, ultimul episod, difuzat în primăvară de Pro TV.

În urmă cu doi ani, Mimi Brănescu a povestit la Interviurile PaginademediaTV ce şi-ar fi dori Mirela Oprişor să joace în serial. "Şi-ar fi dorit să fie doctoriţa satului", a povestit el atunci. I-a scris rolul Asprinei: “Nu s-a supărat, e o fată cu umor. Si i-a placut si pentru ca a fost bine a mers mai departe”

Interviul video cu Mimi Brănescu, cu transcriere, aici.

VIDEO. Interviul acordat PaginademediaTV de Mimi Brănescu, în 2014

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • el el
    Si ce? nu este adevarat ?
  • geo geo
    Mare actriță și asta...
  • decebal decebal
    e clar ... gata si cu serialul asta ... prostii (da .. sunt multi .. formeaza majoritatea ce se vede de fiecare data la alegeri .. oricare ar fi ele) nu au sesizat esenta, adevarul, realitatea (nu cumva sa se trezeasca vreunul)... prea subtil pentru ei ... sau poate ca ei au fost 'prea glumeti' ... au atins prea multe 'fetze' ... ***!

Trimite un comentariu

sus