Skip to main content

Moise Guran, absent de la Digi24 în săptămâna în care a fost anunţat invitat permanent

 
Moise Guran, absent de la Digi24 în săptămâna în care a fost anunţat invitat permanent

Absent de pe post în prima săptămână, deşi fusese anunţat. Jurnalistul Moise Guran, care ar fi trebuit să apară invitat permanent din această săptămână la Jurnalul de seară, prezentat de Cosmin Prelipceanu, a lipsit de la Digi.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Moise Guran ar fi trebuit să fie invitat aseară la Jurnalul de seară, însă pe post au apărut alţi patru jurnalişti: Dan Turturică, Răzvan Ionescu, Elena Vijulie şi Tudor Muşat. Jurnalistul Moise Guran ar putea fi invitat săptămâna viitoare, confrom surselor paginademedia.ro.

În urmă cu aproape trei luni, Guran a spus pe post că va fi „pe sticlă” în fiecare luni. „Toată lumea a înţeles că plec de la Digi 24. Eu sunt încântat de ceea ce înseamnă Digi 24. Nu plec, voi fi aici în fiecare luni.”, a spus jurnalistul în luna iunie, atunci când a renunţat la emisiunea sa, Biziday.

Două luni mai târziu, pe 18 august, Cosmin Prelipceanu a reluat anunţul despre revenirea lui Moise Guran ca invitat la Digi. „Din 5 septembrie, ne vedem o dată pe săptămână şi dacă situaţia o va impune poate şi de mai multe ori.", i-a spus Prelipceanu lui Moise Guran, invitat atunci în emisiune.

Până la ora publicării acestui articol, reprezentanţii postului nu au putut fi contactaţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Nicu
    LOL
  • Iuli Iuli
    Maruta mai apare pe TV? Cum se descurca Ce spun romanii? Dati audientele, nu ne pasa noua de guran

Trimite un comentariu

sus