Skip to main content

PRESA DE AZI. GSP: `Tricolorii' vor încasa aproape cât Ronaldo la Euro, dacă se vor califica la Cupa Mondială

 
PRESA DE AZI. GSP: `Tricolorii' vor încasa aproape cât Ronaldo la Euro, dacă se vor califica la Cupa Mondială

Dezvăluirile brokerului Cristian Sima despre averile celor mai bogaţi români şi sumele pe care le vor încasa fotbaliştii naţionalei de fotbal dacă se califică la CM din 2018, printre cele mai importante subiecte ale zilei în presa tipărită.

Publicitate

Evenimentul zilei titrează: „Adrian Năstase şi Hrebenciuc sunt cei mai bogaţi români”

Publicaţia deschide ediţia de azi cu un interviu în care brokerul Cristian Sima susţine că are cunoştinţă asupra sumelor cash astronomice pe care le deţin, conform spuselor lui, cei mai bogaţi români, Adrian Năstase şi Viorel Hrebenciuc.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, titlurile din presa de azi:

Gazeta sporturilor: „Aproape cât Ronaldo!”
„'Tricolorii' vor încasa câte 200.000 de euro dacă se califică la Mondialul din 2018. Suma este apropiată de cea câştigată de fotbaliştii portughezi care au cucerit titlul european! Cristiano Ronaldo şi colegii săi au luat câte 275.000 de euro.”

Weekend Adevărul: „Ce s-a ales din moştenirea Brătienilor”

Ediţia de weekend a cotidianului aşează în prima pagină un interviu cu strănepoata lui Ion I.C. Brătianu: „Marie-Helene Fabra Brătianu (55 de ani), strănepoata fostului prim-ministru al României Ion I.C. Brătianu, vorbeşte despre copilăria ei, despre averea familiei şi despre cum a resimţit că renaşte 'bucăţica' românească din ea după moartea mamei sale.”

România liberă: „Nici copiii nu scapă de furia lui Erdogan”

Conform RL, „politica preşedintelui Turciei de pedepsire a celor consideraţi vinovaţi de tentativa de puci din iulie -afectează şi copiii turci care studiază în ţara noastră. În ultima lună, presiuni puternice, atât dinspre Ambasada Turciei la Bucureşti, cât şi dinspre unii oameni de afaceri turci, au făcut ca zeci de părinţi să-şi mute copiii din şcolile „Lumina“, considerate teroriste de către regimul de la Ankara.”

Click!: „Mutu: 'Da, soţia mea este gravidă!'”

“Tată pentru a patra oară! Sandra, soţia lui Adi Mutu, este însărcinată în patru săptămâni, cu primul ei copil, care va veni pe lume în primăvara anului viitor. Adrian Mutu a confirmat vestea, după ce soţia lui a făcut prima consultaţie”, scrie ziarul tabloid în prima pagină a ediţiei de azi.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus