Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziarele, despre dispariţia lui Ioan Gyuri Pascu

 
PRESA DE AZI. Ziarele, despre dispariţia lui Ioan Gyuri Pascu

Trei gazete şi-au deschis ediţiile de azi cu articole care îi aduc un omagiu artistului Ioan Gyuri Pascu, trecut ieri dimineaţă în nefiinţă.

Publicitate

Libertatea scrie despre „o moarte anunţată”, Gazeta Sporturilor voreşte despre „cei mai mari microbişti dintre actori”, iar Click! notează azi în prima pagină că regretatul artist era „'vânat' de moarte de şase ani”.

Demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu este şi ea între subiectele abordate azi de presă. Adevărul şi Evenimentul zilei scriu despre plecarea lui MRU de la şefia Serviciului de Informaţii Externe.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi subiectele de pe primele pagini ale ziarelor de azi:

Libertatea titrează: „Gyuri, o moarte anunţată

Cotidianul scrie azi că „în ultima săptămână de viaţă, Ioan Gyuri Pascu s-a confruntat cu dureri atroce, pe care, deşi l-au speriat teribil, a încercat să le trateze cu acupunctură. Artistul a susţinut ultimul concert aşezat pe scaun, din cauza stării cât mai deteriorate şi urma să facă investigaţii amănunţite. Dar nu a mai apucat...”

Gazeta sporturilor titrează în prima pagină: „Circ pe iarba campionilor

“Lamele şi poneii pasc acolo unde Unirea Urziceni câştiga titlul în 2009. 20 de milioane de euro a luat echipa de la UEFA, banii ajungând la patronul Bucşaru.”

GSP: „Viaţa asta ţin cu 'U'!

Gazeta scrie astăzi despre pasiunea lui Ioan Gyuri Pascu pentru fotbal.

“A murit Gyuri Pascu, sufletul 'Divertis' şi unul dintre cei mai mari microbişti dintre actori. Fan al 'U' Cluj, el a dispărut de la 55 de ani, dar a adunat prieteni, amintiri şi respect cât pentru un mileniu de istorie”, scrie Gazeta în prima pagină de azi.

Click!: „Gyuri Pascu, 'vânat' de moarte de şase ani!

Tabloidul relatează astăzi că „divorţul l-a distrus. În 2010, un atac cerebral i-a şubrezit sănătatea. Vedeta grupului Divertis şi-a pierdut rând pe rând mama, fratele şi sora. Ieri, s-a stins din viaţă, la 5 dimineaţa, în urma unui infarct. Avea doar 55 de ani.”

Adevărul titrează în prima pagină: „Spionii fără cap

Cotidianul deschide ediţia cu un articol dedicat motivelor pentru care Mihai Răzvan Ungureanu ar fi plecat de la conducerea SIE.

„Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat din fruntea Serviciului de Informaţii Externe (SIE). Oficial, MRU a renunţat la funcţie din motive medicale. Neoficial, în urma unor disensiuni cu preşedintele Klaus Iohannis. Preşedintele Iohannis a declarat că cel mai probabil, va propune un nou director SIE după alegerile parlamentare”, scrie Adevărul.

Evenimentul zilei: „MRU, primul şef de serviciu secret românesc care a demisionat prin curier

Evz scrie în deschdierea ediţiei de azi că „directorul Serviciului de Informaţii Externe, Mihai Răzvan Ungureanu, a demisionat ieri din funcţie invocând motive 'medicale'. Spionajul extern va fi condus interimar, până în 2017, de ofiţerul de contraspionaj Silviu Predoiu.”

România liberă: „Raed Arafat face legea în Guvern

Conform RL, „contrele cu şeful Corpului de Control pe tema intervenţiei autorităţilor în caz de cutremur, cât pe ce să se lase cu o demisie. Valentin Mircea a anunţat, ieri, că va demisiona, după ce secretarul de stat în Ministerul de Interne l-a certat pentru criticile la adresa sistemului de urgenţă. Ulterior, şeful Corpului de Control a explicat că va rămâne până la sfărşitul mandatului.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus