Skip to main content

Ringier preia vânzările Ziare.com şi Business24

 
Ringier
Ringier

Ringier România va prelua în regie de vânzări, de la 1 octombrie site-urile Ziare.com, din categoria ştiri şi analize şi Business24.ro, din categoria economic şi financiar. Ambele site-uri sunt detinute de Alert News, parte a grupului NCH.

Publicitate

Înainte de Ringier, publicitatea celor două site-uri a fost administrată de Thinkdigital.

Ziare.com a fost lansat în 1998. Conform datelor de trafic oferite de BRAT pentru luna august, Ziare.com are o audienţă formată din peste 2,6 mil. de utilizatori unici, majoritatea dintre aceştia situându-se în plaja de vârstă 22-44 de ani. Numărul de afişări pe luna august: 25,7 milioane.

Relansat în urmă cu 5 ani, Business24.ro este un site axat pe informaţii economice şi financiare, din ţară şi din străinătate. Business24.ro publică ştiri din economie şi lumea afacerilor, în categoriile minut cu minut, Economie, Afaceri, Bani, IT şi Life. P

Conform BRAT, Business24.ro a numărat, în luna august, 170 mii de afisări şi de peste 68 mii de utilizatori unici.

Recent, Ringier România a preluat în regia de vânzări şi site-urile Fokus Digital Services, printre cele mai cunoscute din portofoliu fiind manager.ro cu 1,9 mil de afisări şi şi aprox. 650 mii de utilizatori unici şi conta.ro cu 177 mii de afişări şi aprox. 84 mii de utilizatori unici.

Ringier România deţine în portofoliul său 14 site-uri proprii şi 25 în regie de vânzări, din categoriile: lifestyle feminine, business, news/tabloid, news/opinion, cooking, teens, entertaining, medical, auto, games, lifestyle masculin, parenting, pets, sport şi TV guide.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus