Skip to main content

S-a dat startul înscrierilor la festivalul Internetics

 
S-a dat startul înscrierilor la festivalul Internetics

Astăzi încep înscrierile la cea 13-a ediţie a Internetics, festival de branding, marketing şi advertising online.

Publicitate

Competiţia este deschisă agenţiilor şi diviziilor de online, dar şi companiilor care dezvoltă proiecte în zona digitală ori sunt beneficiari ai lucrărilor.

Jurizarea proiectelor se va face la sfărşitul lunii octombrie, gala de premiere urmând să aibă loc în data de 21 noiembrie, la Ateneul Român.

Din juriu vor face parte o serie de specialişti din branding marketing şi din publicitatea digitală din România. Preşedintele juriului de anul acesta este Ajay Naqvi, Marketing Manager Airbnb India.

Începând de anul acesta numărul de trofee acordate va fi mai mare, cu scopul încurajării pieţei de publicitate şi marketing online. Astfel, pentru fiecare categorie din competiţie vor fi acordate trofee de Aur şi Argint. De asemenea, se va modifica şi sistemul de acordare a punctelor pentru obţinerea titlului de Agenţia Anului.

În cadrul festivalului se vor acorda şi câteva premii speciale, dintre care Best Use of Technology şi Most Creative Client of the Year.

Lucrările pot fi înscrise în competiţie până în data de 19 octombrie. Detalii legate de înscrieri sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului, aici.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus