Skip to main content

SATIRĂ. Kamikaze: "Fonta îl acuză pe Cioloş de plagiat: 'Eu am mers primul la Economic'"

 
SATIRĂ. Kamikaze: "Fonta îl acuză pe Cioloş de plagiat: 'Eu am mers primul la Economic'"

PRESA DE AZI. Fostul premier Victor Ponta este prezent pe prima pagină a ziarelor de satiră în diverse ipostaze. Kamikaze aminteşte de episodul din aprilie 2014 când şeful Executivului de la acea vreme se afla într-o barcă trasă de pompieri prin localitatea inundată Beiu, din judeţul Teleorman.

Publicitate

"Fonta îl acuză pe Cioloş de plagiat: 'Eu am mers primul la Economic!'", titrează Kamikaze pe o copertă unde sunt puse în oglindă imaginea actualului premier surprins la clasa economică în avionul spre Germania şi cea cu Victor Ponta de la inundaţiile din primăvara anului 2014.

Săptămânalul de satiră Caţavencii l-a îmbrăcat pe Victor Ponta în veşminte de cavaler şi l-a plasat în dreapta domnitorului Vlad Ţepeş. Alături de cei doi se află şi Bogdan Diaconu, preşedintele PRU (Partidul România Unită).

"Atent la învăţăturile internaţionale, Victor Ponta copiază mişcările extremiste din Vest şi lansează noul slogan al PRU. Toţi pentru Ţepeş, ţepe pentru toţi", scrie pe prima pagină săptămânalul condus de Doru Buşcu.

"Acum, Victore, c-ai venit şi tu, şi sîntem deja trei candidaţi la şefia PRU, zi-mi cum vrei s-alegem preşedintele: cu săbiile, ca-n PSD, sau ceva mai democratic, ca-n Evul Mediu?", îl întreabă Vlad Ţepeş, în varianta caricaturizată astăzi de Caţavencii, pe fostul premier Victor Ponta.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Adevărul: "Profesorii români arestaţi în Turcia pe motiv de puci". Soţii Cristina şi Liviu Augustin Chifane, închişi şi interogaţi de autorităţile turce după lovitura de stat eşuată din 15 iulie 2016, vorbesc în premieră despre drama trăită în ţara de unde au fost alungaţi, deşi nu le-a fost adusă nicio învinuire.

Evenimentul zilei: "Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă, legaţi de DNA cu Tony Blair". Fostul premier a fost pus sub control judiciar timp de 60 de zile, fiind urmărit penal pentru obţinerea de foloase necuvenite. În dosar este anchetat şi deputatul Sebastian Ghiţă, supus aceleiaşi măsuri preventive.

Procurorii susţin că Ponta şi-a folosit autoritatea pentru confirmarea propunerii unui om de afaceri drept candidat întrun colegiu în care exista certitudinea că acesta va câştiga.

Jurnalul Naţional: "Ordonanţe de urgenţă sau blocăm România". Educaţia, Sănătatea, Transporturile şi Penitenciarele se pregătesc să blocheze ţara, chiar de săptămâna viitoare. Patronatele şi sindicatele din aceste sectoare de activitate aşteaptă soluţii concrete de la Guvern, prin ordonanţe de urgenţă, până vineri, potrivit JN.

Click!: "Ilie, ţie chiar nu-ţi pasă de nevasta bolnavă?". "Pus la patru ace şi cu chef de glume. Aşa a venit, ieri, Ilie Năstase pe şantierul din Otopeni, acolo unde prietenul său, Ion Ţiriac, construieşte un patinoar de milioane de euro. În acest timp, soţia sa se opera la Viena", scrie tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus