Skip to main content

SERIAL. Arma Mortală, la Digi Film imediat după premiera din State

 
Foto: bbc.com
Foto: bbc.com

Digi Film difuzează serialul Arma Mortală la o zi după premiera din Statele Unite. Filmul, inspirat din filmele omonime cu Mel Gibson şi Danny Glover, începe azi, la ora 20.00.

Publicitate

Seria urmează să fie difuzată în fiecare vineri, de la ora 20.00. Fiecare episod are o durată de 45 de minute.

Regia: Matthew Miller


Actori: Damon Wayans, Clayne Crawford, Keesha Sharp, Jordana Brewster

Synopsis:

„Lethal Weapon” (“Arma Mortală”) este inspirat din filmele omonime cu Mel Gibson şi Danny Glover.

Clayne Crawford, cunoscut publicului din „A Walk to Remember”, joacă rolul lui Martin Riggs, un detectiv care se mută în California după moartea soţiei.

Dacă Riggs caută pericolul "cu lumânarea", Roger Murtaugh (Damon Wayans, cunoscut din „Last Action Hero” sau „Bulletproof”) e poliţistul calculat, care se gândeşte în primul rând la familia care îl asteaptă acasă.

Serialul se deschide cu Riggs care îşi face prezenţa într-o bancă, în mijlocul unui jaf, sub pretextul că a venit să livreze pizza. După ce reuşeşte să îi enerveze pe infractori şi să îi provoace până în punctul în care viaţa lui atârnă de un fir de păr, Riggs sfidează toate legile, ieşind teafar din clădire cu doar câteva secunde înainte ca o bombă lăsată de infractori în bancă să explodeze.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Damon Wayans e slab, ca de obicei. Celalalt a fost mai aproape de rolul lui dar nu prea stie sa joace rolul tipului cu probleme ajuns la limita sinuciderii. Poate nici nu trebuiau sa copieze povestea de la zero si exact, trebuia adaptata dupa actori. Si fara Damon Wayans.
  • Marius Marius
    Parca in sfarsit ajungem si noi in randul lumii cu difuzarile Lethal Weapon, South Park si ce mai faceau deja AMC si HBO.
  • BDorin BDorin
    Totusi aici aplaud ce face Digi Film, serialul ii ok stati ca vine si MacGyver remake dupa cel vechi :)
  • LL44 LL44
    Foarete slab in comparatie cu filmul... Eu m-am asteptat la mai mult.

Trimite un comentariu

sus