Skip to main content

Teatrul Nottara lansează revista Buliniada. Exilul din Magheru, în 100 de pagini

 
Teatrul Nottara lansează revista Buliniada. Exilul din Magheru, în 100 de pagini

Teatrul Nottara lansează revista Buliniada, publicaţie care face parte din seria trimestrială „Caietele Teatrului Nottara”.

Publicitate

Revista va fi lansată luni, în data de 20 octombrie, în cadrul colocviului „Cât ne costă să trăim în normalitate? (După 20 de ani –Teatrul Nottara, fără stigmatul bulinei roşii)”, în timpul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru FEST(IN) pe Bulevard, desfăşurat în perioada 10-22 octombrie.

Publicaţia va avea peste o sută de pagini şi va fi dedicată perioadei în care Teatrul Nottara şi-a suspendat spectacolele din sediul de pe bulevardul Magheru, în urma încadrării în clasa I de risc seismic din data de 23 noiembrie 2015.

„Buliniada” va avea două părţi:

Prima parte va conţine interviuri şi povestiri relatate de actori, tehnicieni şi directorii instituţiilor care au găzduit teatrulîn perioada în care a funcţionat fără sediu, dar şi interviuri cu oameni de presă şi spectatori.

„Se va încerca prezentarea cât mai completă a acestei experienţe, cu bune şi cu rele, căci aşa a şi fost”, a declarat Paula Varga, reprezentanta pe marketing şi comunicare a Teatrului Nottara.

În cea de-a doua parte va fi prezentat studiul „Publicul bucureştean de teatru” realizat de IMAS la cererea Teatrului Nottara la sfârşitul anului 2015, care a avut drept scop estimarea dimensiunii publicului de teatru în Bucureşti şi segmentarea spectatorilor în funcţie de frecventarea teatrelor.

Revista „Buliniada” va fi distribuită contra cost la sediul Teatrului Nottara, înainte de spectacole..

Teatrul Nottara se va întoarce în sediul tradiţional odată cu începerea Festivalului Internaţional de Teatru FEST(IN) pe Bulevard, desfăşurat în perioada 10-22 octombrie. În urma unei expertize desfăşurate în acest an, încadrarea clădirii în risc seismic a fost modificată la clasa a II-a.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus