Skip to main content

Un nou sezon "România, te iubesc" începe la finalul săptămânii viitoare

 
Un nou sezon "România, te iubesc" începe la finalul săptămânii viitoare

Echipa România, te iubesc! revine săptămâna viitoare cu un nou sezon. Emisiunea prezentată de Cristian Leonte va fi difuzată de Pro TV, din 11 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 18.00.

Publicitate

Din echipa emisiunii de reportaje "România, te iubesc" mai fac parte Paula Herlo, Rareş Năstase, Anca Nastasi, Alex Dima şi Cosmin Savu.

În materialele noului sezon se regăsesc, potrivit reprezentanţilor Pro TV, poveşti despre "situaţii absurde, personaje incredibile care se joacă cu vieţile altora şi investiţii fără cap".

"Ca de fiecare dată, corespondenţii România, te iubesc! încearcă să identifice acele puncte sensibile, care, odată atinse, generează un tăvălug de acţiuni ce duc, de cele mai multe ori, la rezolvarea problemelor.

Nu puţine au fost cazurile în care anchetele făcute de procurori au pornit de la cele ale corespondenţilor România, te iubesc!.

Eforturile echipei se concentrează pe dezvăluirea problemelor care ajung să cuprindă toată ţara, pentru simplul motiv că sunt răspândite de un sistem ce pare că lucrează mai mult împotriva omului de rând", spun oficialii Pro TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Kanal D au zis la ei pe site ca emisiunea "Bravo, ai stil" a fost ieri pe locul 2. Deci pana acum erau pe 3-4, dupa Pro, Antena de au ajuns sa se mandreasca cu locul 2?
  • geo geo
    Mai fac...dar cine mai făcea.
    Fetele și Alex Dima mi se par cei mai performanți.
  • maria maria
    astept emisiunea cu mare placere, este cea mai buna emisiune cu jurnalisti foarte buni.

Trimite un comentariu

sus