Skip to main content

Upside down. Ce faci când ai două subiecte la fel de importante? GSP, un ziar cu două prime pagini

 
Upside down. Ce faci când ai două subiecte la fel de importante? GSP, un ziar cu două prime pagini

Upside down. Redacţia ziarului Gazeta Sporturilor a găsit o soluţie pentru situaţiile în care are două subiecte importante şi fiecare dintre ele merită abordate pe prima pagină. Publicaţia de sport condusă de Cătălin Tolontan a introdus expresia "întoarce ziarul" prin care îl duce pe cititorul ediţiei tipărite la o nouă primă copertă, aflată la capătul celor 23 de pagini ale publicaţiei.

Publicitate

Astăzi, Gazeta Sporturilor titrează pe prima pagină "Circ pe iarba campionilor". Tot pe prima pagină, cu condiţia să întorci ziarul, apare imaginea lui Gyuri Pascu, pe care cei de la GSP îl numesc "sufletul Divertis şi unul dintre cei mai mari microbişti dintre actori".

Subiectul trecerii în nefiinţă a artistului a fost tratat la finalul ediţiei de astăzi pe trei pagini dedicate, anunţate atât pe pagina cu nr. 1, cât şi pe cea de-a doua copertă: "Viaţa asta ţin cu 'U'" - Ioan Gyuri Pascu.

Nu este prima dată când publicaţie de sport se foloseşte de acest truc numit şi "ziar întors". Paginademedia.ro a mai scris despre decizia din iulie 2012 a ziarului de sport de a avea două coperte în perioada Jocurilor Olimpice.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus