Skip to main content

VIDEO. Campanie Digi 24: Tu recepţionezi Digi 24? Verifică şi cere lămuriri furnizorului tău!

 
VIDEO. Campanie Digi 24: Tu recepţionezi Digi 24? Verifică şi cere lămuriri furnizorului tău!

Digi 24 a pornit o campanie prin care îi îndeamnă pe români "să ceară lămuriri" cabliştilor la care sunt abonaţi.

Publicitate

"Românii au dreptul la informaţie. Românii au dreptul la Digi 24", spune o campanie lansată de televiziunea de ştiri a grupului RCS&RDS la începutul acestei luni.

Echipa Digi 24 a creat peste zece spoturi în care apar mai multe vedete ale postului, printre care Alice Iacobescu, Adriana Nedelea, Andrei Tomescu, Liana Alexandru şi Marius Pancu.

Clipurile de autopromovare au între 30 şi 60 de secunde. Un singur spot din campanie vorbeşte despre o problemă cu care se confruntă staţia de ştiri şi anume faptul că nu ajunge în casele tuturor românilor.

"Digi 24 nu ajunge la toţi abonaţii. Tu recepţionezi Digi 24? Verifică şi cere lămuriri furnizorului tău. Toţi românii au dreptul la Digi 24”, spune clipul de peste un minut din campania "Dreptul la Digi 24".

Ce spune principalul spot al campaniei?

“Digi 24 este mai mult decat o televiziune de ştiri este propriu-zis o agenţie de presă, un izvor de informaţii publice. Multe lucruri pe care le afli zilnic au fost difuzate pe Digi 24.

Staţii regionale, corespondenţi interni şi internaţionali, asta e forţa Digi 24. 24 de ore din 24. Iată de ce Digi 24 ar trebui să facă parte din pachetul de bază al furnizorilor de cablu.

Totuşi Digi 24 nu ajunge la toţi abonaţii. Tu recepţionezi Digi 24? Verifică şi cere lămuriri furnizorului tău. Toţi românii au dreptul la Digi 24”.

VIDEO. Patru dintre spoturile de autopromovare care rulează de la începutul acestei luni pe Digi 24

Campania "Românii au dreptul la Digi 24"

Marius Pancu, campanie Digi 24

Alice Iacobescu, campanie Digi 24

Andrei Tomescu, campanie Digi 24

ISTORIE. Acum patru ani, Intact le cerea românilor să sune dacă nu văd Antenele

În urmă cu patru ani, şi posturile Intact au avut o campanie prin care le cereau telespectatorilor să semnaleze dacă nu au în grilă Antenelor.

La vremea respectivă, în urma unor neînţelegeri, RCS a scos de pe reţeaua de satelit Digi DTH posturile grupului Intact.

"Pentru reclamaţii privind scoaterea de pe platforma Digi a posturilor TV Intact ne puteţi suna la următorul număr de telefon...", spunea Alessandra Stoicescu, la Antena 3, în urmă cu patru ani..

Context. Reamintim că pe 20 aprilie 2012, posturile TV ale grupului Intact au fost scoase din reţeaua Digi din motive financiare. Antena Group ar fi cerut 7 milioane de euro pe an pentru difuzarea posturilor prin reţeaua DTH, sumă pe care RCS nu a acceptat-o.

În aceeaşi zi, Antena 1 şi Antena 3 au început o campanie puternică împotriva RCS, cu mesaje difuzate pe croll, în timpul programelor, cu ştiri şi cu intervenţii în direct ale Sandrei Stoicescu şi Mihai Gâdea, directorul Antenei 3. Mihai Gâdea şi Sandra Stoicescu au catalogat drept „abuzivă” decizia RCS de a scoate posturile Antenei de pe platforma Digi.

“Utilizand tehnici de manipulare folosite de actuala putere, RCS dezinformeaza grosolan publicul si il utilizeaza ca element de presiune asupra Intact in incercarea de a justifica actiunea cu conotatii politice de scoatere in special a programelorAntena 1 siAntena 3 de pe platforma Digi”, spunea Sandra Stoicescu, în direct la Antena 3. Despre acest subiect, Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Stefan
    La Telekom, mi s-a spus ca niciodata nici o televiziune a RCS nu va fi in grila de programe a lor, deoarece este concurent direct in privinta canalelor de sport si furnizor de tv, internet si telefonie.
  • Abonat rcs digital prin satelit Abonat rcs digital prin satelit
    De ce programele grupului intact sint transmise numai pe cablu sl pe antene parabolice prin sateli la aceiasi firmă rds_rcs nu care este cauza
  • Abonat rcs digital prin satelit Abonat rcs digital prin satelit
    De ce programele grupului intact sint transmise numai pe cablu sl pe antene parabolice prin sateli la aceiasi firmă rds_rcs nu care este cauza
  • Ciotârca Cornel Florin Ciotârca Cornel Florin
    Izvor de evaziune fiscală sunt cablistii, noi avem 26 sau 28 posturi și plătesc 26 de lei, în comuna alăturată au 50 sau 60 de posturi și ei plătesc doar 20 de lei și au și canale de știri și filme, divertisment, sport și toate cele noi muzica și canale în limba maghiară netitrat în țara mea fiind cetatean și naționalitate romana !
  • AbonatRCS AbonatRCS
    Asta e ceva de genul "ce ție nu-ți place altuia nu-i face". Sunt multe canale pe care RCS le-a scos din grilă fără explicații. Cu siguranță dacă Telekomul sau UPC-ul își făceau televiziuni de stiri, RCS-ul nu le introducea în grila.
  • cetatean platitor de taxe si impozite cetatean platitor de taxe si impozite
    Pai daca este in lista must-carry , de nu sunt pe analogic la UPC ??? Am intrebat la casieria UPC si fata de acol-o , s-a incurcat in explicatii, cum ca e dar doar pe digital , ca de fapt ar trebui dar e firma concurenta si... , urmeaza sa fie si pe analogic dar nu stie ce fac cei de la Bucuresti , ea stiind doar ce este la judet si ce este informata. De fapt este pe digital dar nici macar in pachetul de baza , e aruncat pe la sfarsitul grilei , intre canalele religioase !!! Consider ca o companie de nivelul UPC ar trebui sa se gandeasca la cati abonati are pe analogic , si fiind canal de stiri DIGI 24 trebuie sa fie receptionat de abonatii la tv analogic. Poate voi fi acuzat ca fac propaganda DIGI 24 , nicidecum , eu , cetatean , am dreptul la informare conform legilor in vigoare . Poate aude si CNA ? ...Poate ! Sau poate abonatii la tv analogic , fiind multi cu venituri mai mici , nu conteaza . E bine ca majoritatea pensionarilor urmaresc Antena 3 ?! Noroc ca a disparut din peisaj OTV .

Trimite un comentariu

sus