Skip to main content

Ambasadorul Rusiei, despre filmul pentru Cuminţenia Pământului: "prietenii noştri din România" l-au făcut. E o "contrainterpretare" la spotul Papaya

 
Ambasadorul Rusiei, despre filmul pentru Cuminţenia Pământului: "prietenii noştri din România" l-au făcut. E o "contrainterpretare" la spotul Papaya

"Prietenii noştri din România" au făcut filmul despre Cuminţenia Pâmântului. Afirmaţia îi aparţine Ambasadorului Rusiei la Bucureşti Valeri Kuzmin.

Publicitate

Este răspunsul la o întrebare pusă de Digi 24: "Filmul pe care l-aţi prezentat cu donaţia avea câteva greşeli, după părerea istoricilor noştri. De ce încă mai simte Rusia nevoia să ne înveţe istorie?"

Valeri Kuzmin, ambasadorul Federaţiei Rusie la Bucureşti:

„Nu ar trebui să luaţi acest film drept o declaraţie oficială semnată şi parafată a Rusiei. A fost... Vă pot dezvălui un secret: i-am rugat pe prietenii noştri din România să pregătească o contrainterpretare, dacă vreţi să o numim aşa (la campania Cuminţenia Pământului făcută de Papaya Advertising – n.r.). Nu vă spun că aceasta este o interpretare perfectă a istoriei. Aceasta este o interpretare a prietenilor noştri din România drept una pozitivă. Repet, nu este o poziţie formală a Rusiei, nu este poziţia unui sinod istoric, a unei comisii comune, este opinia mea.”

Materialul integral cu ambasadorul Rusiei va fi difuzat de Digi 24 sâmbătă, începând cu ora 22.30, la emisiunea Paşaport Diplomatic.

VIDEO. Fragment din interviul care va fi difuzat sâmbătă la Digi 24

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Septi Septi
    "Pentru o piatra caruia nimanui nu-i pasa?"

    Ai dreptate, Iuli, e plina Romania de ***.
  • Iuli Iuli
    Romania = Tara "intelectualilor"

    Suntem un popor cu un procent foarte mare de analfabeti, ducem lipsa de scoli, spitale nu avem suficiente, infrastructura e destul de proasta, iar lumea incearca sa stranga 11 milioane de euro pentru "cumintenia pamantului", un bolovan total inutil. Asta-i Romania, o tara condusa de smecheri (hoti).

    Iar daca am inteles bine, doar 700.000 de euro s-au strans, iar statul roman pune 5.000.000 de euro. Astia sunt sanatosi la cap? Pentru o piatra caruia nimanui nu-i pasa? In loc sa se investeasca in ce trebuie in aceasta tara, ei investesc in bolovani inutili si neinteresanti.

    CARUI ROMAN II PASA DE CUMINTENIA PAMANTULUI? Nimanui! Iar cei care fac aceasta campanie, o fac pentru bani, nu pentru acel istoric al statuii.

Trimite un comentariu

sus