Skip to main content

Andru Nenciu conduce editorial redacţia ProSport, după plecarea lui Costin Ştucan

 
Andru Nencnciu (foto dreapta)
Andru Nencnciu (foto dreapta)

NUMIRE. Andru Nenciu, cel care ocupa până acum funcţia de redactor-şef adjunct la ProSport, a preluat conducerea editorială a ProSport, după plecarea lui Costin Ştucan, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Publicitate

Până la momentul publicării acestui articol, Andru Nenciu nu a putut fi contactat. Pe de altă parte, contactat de paginademedia.ro, Radu Marga, şeful Mediafax, nu a comentat informaţia.

Andru Nenciu lucrează la ProSport de mai bine de zece ani.

Reamintim că, săptămâna trecută, Costin Ştucan a demisionat de la ProSport, unde era redactor-şef, după cum paginademedia.ro a anunţat în premieră, AICI. Ştucan a lăsat ProSport pentru departamentul de investigaţii al Gazetei Sporturilor.

„Am decis să plec de la ProSport pentru că am primit şansa de a lucra alături de cea mai tare echipă de investigaţie care a existat vreodată în România. Am crescut alături de jurnaliştii aflaţi acum la Gazeta Sporturilor, acum voi încerca să ţin pasul cu ei. Un clasic al fotbalului ar fi spus că "e o şanse, na-na-ni, na-na-na". (...) În final, îi mulţumesc persoanei de la care am învăţat noţiunea de "outstanding". Şerifule, sper să nu mă înjuri! Nu e o chestiune de viaţă şi de moarte”, a scris Costin Ştucan, pe pagina sa de Facebook, după demisie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • AHAHAHAHAH AHAHAHAHAH
    Nenciu e un ziarist in genunchi, oricine ar fi sef mai bun decat el. Prosport n-are alti oameni in afara de Scutariu sau Udrea, ca au plecat toti din cauza salariilor mici si a lipsei de perspectiva. Cand un sef e presul tuturor, asa vor ajunge si subalternii.
  • Burn Burn
    E clar: ori esti Udrea, ori Scutariu. Sa zici ca astia doi sunt mai potriviti pentru functia de redactor-sef decat Nenciu e ca si cum ai spune ca o Dacie 1300 e mai buna decat un Ferrari.
  • AHAHAHAHAH AHAHAHAHAH
    Poate ca e un ziarist decent Nenciu, eu nu-l consider a fi unul. Problema e ca e tot timpul in genunchi indiferent de interlocutor. Ok, esti total entuziasmat si apreciativ cand vorbesti cu Nadia sau cu Lipa, dar nu cand vorbesti cu Dragomir sau cu mai stiu eu ce mizerabil care a distrus sportul. Prosport-ul e in genunchi de foarte mult timp, iar cu Nenciu o sa moara pe burta, presul tuturor. Asta-i problema si d-aia consider o rusine o aceasta numire. Udrea sau Scutariu erau variante mult mai bune. Iti trebuie tupeu sa faci ceva, nu sa vii la munca direct cu genunchierele puse.
  • Burn Burn
    Rusine nu e ca a ajuns Andru Nenciu redactor-sef, ci faptul ca n-a fost pus inaintea lui Stucan in functia asta.

    Pe langa faptul ca e un ziarist excelent, are zece ani la ProSport si, in perioada asta, a dedicat mai mult timp ProSport decat viata sa personala.

    Din pacate insa, asta a fost politica ProSport din 2008 incolo: sa aducem oameni de la Gazeta. Oameni care, ulterior, la prima strigare, s-au intors la Gazeta...
  • AHAHAHAHAH AHAHAHAHAH
    Ce rusine :)))))))))))))

Trimite un comentariu

sus