Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Cioloş, Cioloş şi iar Cioloş. Premierul, în primele trei locuri din top cinci

 
BLOGOSFERĂ. Cioloş, Cioloş şi iar Cioloş. Premierul, în primele trei locuri din top cinci

Cioloş, locul unu, doi şi trei. Premierul este subiectul principal în primele trei materiale din top cinci cele mai distribuite şi apreciate articole din blogosferă. Adunate, materialele care scriu despre Dacian Cioloş sar de 5.000 de like-uri şi share-uri într-o sigură zi.

Publicitate

Primul în top este materialul scris de Moise Guran pe biziday.ro, cu titlul “Ciolo nu se vede erou, dar nu se ştie niciodată…”.

Articolul în care jurnalistul face o analiză de conţinut a programului guvernamental publicat de Cioloş a adunat peste 2,500 de like-uri şi share-uri în social media, conform unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Extras din materialul de pe biziday.ro:

“Cum eu mi-am asumat însă analiza de conţinut a platformelor electorale din această toamnă, iar cea a lui Cioloş este, vrea-nu vrea premierul tot o platformă politică, aş atrage tuturor comentatorilor atenţia asupra paginilor de după cele 10 principii benigne, înşirate în preambul şi formulate pe înţelesul tuturor. Mai sunt două pagini, atât, doar două.

Prima sintetizează un model de lucru ce spune clar cam ce trebuie să facă administraţia, trimiţând pase către diverse lucruri din a doua pagină. De exemplu către paragraful în care ni se spune că bugetul României va fi elaborat astfel încât să urmeze programe şi obiective, nu nevoia unor instituţii de a-şi justifica existenţa.”

Pe locul doi vine Lucian Mândruţă cu articolul de pe lucianmindruta.com, cu titlul “Eu zic să pierdem alegerile cu totii la urne, nu fiecare acasă la el”.

Materialul publicat de jurnalist pe blogul personal, în care vorbeşte de asemenea despre programul lui Cioloş de pe platforma ro100.ro, a primit aproape 1,500 de like-uri şi share-uri pe Facebook.

Din materialul de pe lucianmandruta.ro:

“Ce scrie acolo e natural si ne dorim cu totii. Clasa politica in stare sa nu fure (24/24, nu cu pauze). Bani contra munca si invers. Saracia ajutata sa dispara, nu perpetuata si folosita in alegeri. Si tot asa.

E ce ne dorim. Si cu totii – Tariceanu si Ponta, Dragnea si Gorghiu – mormaie de cand se stiu ca se ocupa ei. Se ocupa de nu mai pot!

Fireste, am banuit mereu in sufletul nostru ca mint. De la un punct am fost siguri ca mint. De ceva vreme nu mai avem nici un dubiu.

Ei bine, in seara asta, dupa multa, multa vreme, incep sa cred ca e unul care nu minte. Care vrea. Cine naiba se gandea c-o sa fie tocmai Ciolos?”

Locul al treilea este ocupat de un material publicat pe blogurile Adevărul cu titlul: “Dacian Cioloş îşi depune candidatura pentru un nou mandat. Ce şanse are”.

Articolul, semnat de jurnalistul Ion M. Ioniţă, în care spune că, prin publicarea platformei ro100.ro, Cioloş şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Palatul Victoria, a strâns puţin peste 1,000 de like-uri şi share-uri.

Din materialul de pe blogurile Adevărul:

“Premierul Cioloş a dat publicităţii programul „Platforma România 100”, de fapt programul pe care şi-l asumă pentru un nou mandat la Palatul Victoria. Publicarea documentului va galvaniza campania electorală, deşi Dacian Cioloş îşi va respecta promisiunea şi nu se va afla pe listele electorale ale niciunui partid.”

În top cinci cele mai apreciate şi distribuite articole de ieri din blogosferă şi-au mai făcut loc un articol de pe blogul zoso.ro şi unul de pe tolo.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole de ieri din blogosferă, conform unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. biziday.ro, “Ciolo nu se vede erou, dar nu se ştie niciodată…”

- 2,580 like-uri & share-uri;

2. lucianmindruta.com, “Eu zic să pierdem alegerile cu totii la urne, nu fiecare acasă la el”

- 1,441 like-uri & share-uri;

3. blogurile Adevărul, “Dacian Cioloş îşi depune candidatura pentru un nou mandat. Ce şanse are”, de Ion. M. Ioniţă

- 1,070 like-uri & share-uri;

4. zoso.ro, “Ţara asta nu o să se facă bine niciodată, cel puţin nu cu oameni ca ăştia #2”

- 916 like-uri & share-uri;

5. tolo.ro, “UN RAPORT DEVASTATOR: EXPERTUL JUDICIAR ANGAJAT DE PARCHET ACUZĂ STATUL PENTRU ”COLECTIV”!”

- 285 like-uri & share-uri.


Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus