Skip to main content

Cârcotaşii au lansat un site de lifestyle: 15cm.ro

 
Cârcotaşii au lansat un site de lifestyle: 15cm.ro

Echipa Cârcotaşilor se dezvoltă online. Şerban Huidu, Codruţ Kegheş, Ioana Petric şi bebeluşele au lansat de astăzi un site de lifestyle 15cm.ro.

Publicitate

„15cm vine de la înălţimea tocurilor”, a explicat numele Şerban Huidu.

„Este un site de lifestyle, nu are nicio legătură cu entertainmentul”, a declarat Şerban Huidu pentru Paginademedia.ro. „Veţi vedea în acest site personajele de la Cronica Cârcotaşilor în cu totul alte ipostaze decât le ştiaţi: eu scriu despre travel, Dezbrăcatu’ bucătăreşte, bebeluşa Cristina se machiază, Ioana scrie despre modă şi style”, a completat Huidu.

Site-ul va conţine povestiri, sfaturi de machiaj, metode de slăbit, dar şi alte materiale. „Un diferenţiator al site-ului va fi modul în care materialele sunt scrise. Va fi o sciitură lejeră, nu una încrâncenată”, a mai spus Şerban Huidu.

Cum a venit ideea?

Şerban Huidu:

„Ideea a fost a lui Silviu Iliuţă, care scrie şi la cronicipebune.ro, care este un site mai masculin. Ne-am gândit să completăm paleta. Ideea a venit undeva în aprilie, de atunci am lucrat la proiect.”

„Din punct de vedere tehnic, site-ul a fost dezvoltat de WeLoveDigital, al lui Orlando Nicoară. Cu ei am colaborat pe tehnic”, a mai spus Huidu. Pe lângă Cârcotaşi, site-ul 15cm.ro va avea şi alţi oameni dedicaţi în echipă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bercean Bogdan Alexandru Bercean Bogdan Alexandru
    Bună!!
  • cornel cornel
    Sunteti tari ,pacat de restul echipei,Gainusa,Mistretu,Pustiu,a-ti fi fost bestiali.
    E singura emisiune de urmarit pe tv.
  • Barbu Dumitru Gelu Barbu Dumitru Gelu
    TINETI TOT ASA, MA UIT LA VOI, SUNTETI TARI, BRAVO VOUA,MA UIT LA VOI DIN BAIE :) SUNTETI TARI, VA IUBESC
    NU AM CUVINTE
  • Sofia Sofia
    Of! Nu mai aruncati cu pietre! E acelasi serban, pe care-l iubeam (iubeati) odata. (radio 21:) ).Puscaria n-ar mai fi rezolvat nimic.
  • Bogdan Emanoil Bogdan Emanoil
    Bravoooo!!!!!!
  • Bogdan Emanoil Bogdan Emanoil
    Sunte-ti tari !
  • Dr. Dan Patru Dr. Dan Patru
    Am dat click pe link-ul catre site si prima stire e: Ce chiloti sa porti in functie de zodie :)) Asta e front-ul site-ului, pe cuvant! Inainte sa inchid, am apasat pe Travel si apoi pe Dublin. Text de Serban Huidu, in care se lauda ca a vizitat nu stiu cate continente si peste 40 de tari. Ma asteptam sa se laude si ca a omorat trei oameni si n-a facut o zi de puscarie, dar, las', karma lucreaza ***
  • Dana Dana
    Draga Serban, urmaresc Cronica Carcotasilor aproape de la inceput ,la un momentdat era singura emisiune TV la care ma uitam ,va iubesc pe toti si va doresc ca emisiunea voastra sa fie urmarita de cat mai multi telespectatori si apreciata la adevarata valore ...tot inainte !
  • johhny bravo johhny bravo
    Asa e Serbane, nu are legatura cu site-ul. Are legatura cu bunul simt. Dupa ce omori trei oameni, nu dai lectii, pareri, mistocareli in public. Pentru ca nu mai esti credibil. In ce calitate iti exprimi tu parerile in public? De ce sa te ascultam? Esti un model de inteligenta, de calitate umana, de modestie, de empatie, de toleranta? De ce mai exact? De la cati oameni ucisi crezi ca ar fi oportun sa te dai mai in spate si sa faci altceva? De la 4? 14? Si tot noi suntem troli?
  • KillerVasile KillerVasile
    Du-te ba la puscarie , ai omorat niste oameni si tu scrii despre excursii si tocuri cui ?
  • Huidu Serban Huidu Serban
    Trolii! Ce va mai place! Precizari: socrul meu a fost dat afara din PSD acu' 11 ani! Am spus ca ma retrag din prim planul Cronicii. Ceea ce am si facut pentru 4 ani. Gasiti postarea la mine pe blog! Daca depasem eram pe in alta parte acum. Si nu aveam pe cine sa depasesc dar pentru voi e litera de lege ce au mintit ziarele atunci. Si da! E foame de bani! Dar ce legatura are asta cu site-ul respectiv?
  • Vicentiu Vicentiu
    E foame de bani. E foame de bani băieți.
  • johhny bravo johhny bravo
    Huidu scria dupa accident ca se retrage din viata publica. Acum imparte "scriitura lejera". Direct proportionala cu grosimea obrazului, presupun. Ce atata incrancenare.
  • david david
    Foarte misto. Am aflat cum sa iti scoti cosurile cu usturoi, din horoscop ca voi avea invitati la masa (pun si usturoi pt cei cu cosuri, daca tot stiu acum) si cum sa fac aripioare la gratar de la bucatarul ***.
    As citi si stiri din turism scrise de Huidu, dar din pacate, merg cu masina in concediu pentru ca imi place sa conduc.
  • Malparido Malparido
    Despre accidente auto si depasiri a la bo$$ nu scrie nimeni pe site ?
    Radem si glumim in loc sa ne retragem din atentia publica .
    Noroc cu socrul PSD-ist ca altfel era si acum in puscarie marele comic caruia i se rupe in 14 ....

Trimite un comentariu

sus