Skip to main content

Cum să-ţi cauţi o casă sau un apartament nou fără să te deplasezi

 

Cum poti sa-ti cauti o casa sau un apartament nou fara sa te deplasezi? Câteva sfaturi, într-o secţiune de consultanţă imobiliară oferită de DezvoltatorImobiliar.ro

Publicitate

Chiar dacă îţi cauţi prima casă, chiar dacă vrei o casă mai mare, cu varianta clasică de a scotoci prin oferta imobiliară ai o mare problemă: timpul enorm pe care trebuie să îl petreci deplasându-te, întâlnindu-te cu tot felul de agenţi imobiliari, timpii morţi şi nervii din trafic până ajungi la locurile de întâlnire, iar cu cât vrei să vizionezi mai multe imobile din locaţii diferite, tot timpul ăsta creşte exponenţial.

Există însă şi alternativa online, din ce în ce mai bună.

Tur virtual 360

Acum nu mai e nevoie să vizitezi toate complexurile rezidentiale pentru a-ti face lista scurtă. Pentru multe din ansambluri poţi lansa de pe site-ul dezvoltatorimobiliar.ro un tur virtual de interior 360◦ care să-ţi arate şi în plan tridimensional detaliile despre împărţirea camerelor, cu ajutorul căruia poţi vizita fiecare cameră în parte, poţi vedea nivelul finisajelor, şi te poţi hotărî mult mai uşor pentru un anumit model sau un anume exemplu de casă nouă sau apartament nou.

Mai mult, la exterior, unele proprietăţi au ataşate şi fotografii aeriene care îţi arată şi împrejurimile fiecărui complex. Filmările aeriene te ajută să vezi poziţia imobilului şi împrejurimile, cum este organizată parcarea, sau orice alte detalii de care eşti interesat de pe lângă imobil, si pe care nu le poti vedea în întregime uneori nici în momentul în care vizionezi propriu zis imobilul şi te plimbi pe lângă el.

Oferte speciale la târgul imobiliar TIOR

Dacă vrei să mai aştepţi sau îţi faci deja planurile pentru anul viitor, dezvoltatorimobiliar.ro îşi organizeaza in primavara anului viitor, tot online, unul dintre cele mai mari târguri imobiliare, la care poţi participa tot aşa, direct din faţa calculatorului sau chiar de pe smartphone (daca ai smartphone cu Android, gasesti aici aplicatia dezvoltatorimobiliar.ro).

TIOR – singurul târg imobiliar online din România, se va desfăşura în perioada 1- 8 martie 2017. Vei avea opt zile la dispoziţie să descoperi toate ofertele speciale imobiliare, de la majoritatea ansamblurilor si proiectelor rezidentiale, care să te ajute să iei o decizie. Toate astea, în cel mai accesibil mod – din faţa calculatorului, fără a pierde timp în trafic şi la standurile unui târg clasic.

Chat pentru informaţii suplimentare

Pentru un contact direct, dezvoltatorimobiliar.ro îţi pune la dispoziţie un chat dedicat prin intermediul căruia afli instant toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie direct de la reprezentantii fiecarui proiect sau ansamblu rezidential.

Ultimul pas - amenajarea

După ce ai trecut prin cea mai grea etapă – ceea a alegerii casei sau apartamentului care ţi se potriveşte cel mai bine, tot dezvoltatorimobiliar.ro te ajută să îţi amenajezi şi decorezi casa, accesibil, prin secţiunea de conţinut a site-ului, care are o categorie dedicată de “Home design”.

Până atunci, intră şi salvează-ţi în bookmarks site-ul dezvoltatorimobiliar.ro şi descoperă singur apartamentele şi casele din oferte, facilităţile şi ofertele care sunt puse la dispoziţia clienţilor şi încearcă un tur virtual cel putin al unui apartament.

Rămâi apoi conectat la piaţa imobiliară pentru a afla mereu printre primii despre toate ofertele şi proiectele noi, cu ajutorul newsletterului săptămânal al site-ului dezvoltatorimobiliar.ro.

VIDEO. Cu ce te poate ajuta DezvoltatorImobiliar.ro

Secţiune sponsorizată de DezvoltatorImobiliar.ro
Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus