Skip to main content

DIN ONLINE PE PRINT. Andreea Esca lansează AlistMagazine şi pe hârtie

 
DIN ONLINE PE PRINT. Andreea Esca lansează AlistMagazine şi pe hârtie

Andreea Esca pregăteşte o publicaţie tipărită. AlistMagazine, site-ul de lifestyle al prezentatoarei TV, va avea o extensie şi pe print. Când va apărea?

Publicitate

“Este vorba de un număr exclusivist, o revistă care va fi oferită, nu vândută”, a declarat Andreea Esca în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Publicaţia se va numi, ca şi site-ul, AlistMagazine.

“Este o extensie a site-ului şi va apărea la începutul lunii decembrie. E un moment bun să apărem înaintea sărbătorilor”, a spus Esca.

Intenţionează să o scoată periodic?

“Deocamdată nu ne-am gândit. Vom vedea.”

Ce va conţine?

“Vor fi articole de Fashion, Beaty, Travel. Materialele sunt scrise exclusiv pentru ediţia de print. Nimic din ce este publicat acum pe online nu va apărea în revistă. După apariţia printului, ne gândim, la o anumită perioadă, să publicăm din articole şi pe site”, a explicat Andreea Esca pentru Paginademedia.ro.

Cum va fi distribuită?

“Spre deosebire de revista la care am lucrat în trecut, acum voi şti exact că va ajunge la public. Nu mai depind de distribuţia clasică. Nu mă mai lovesc de faptul că în aumite chioşcuri se termină mai repede, iar din altele am retururi.

Discutăm să oferim revista, care apare în 10.000 de exemplare, în diverse locaţii – hoteluri, restaurante, săli de sport. Va fi oferită gratuit”, a mai spus Andreea Esca.

Apariţia publicaţiei, care “va apărea într-un format glossy, ceva mai mare decât titlurile de pe piaţă”, este susţinută de publicitatea care va fi inserată în paginile sale.

De ce şi print?

“Toţi venim din print şi ne-am dorit foarte mult. Ne-am spus că atunci când avem posibilitatea să ieşim şi pe hârtie, să o facem”, a mai declarat Andreea Esca pentru Paginademedia.ro.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus