Skip to main content

FOTO. Tolo, la Emma Zeicescu: mai bine un ziarist rezonabil, decât un politician incompetent

 
FOTO. Tolo, la Emma Zeicescu: mai bine un ziarist rezonabil, decât un politician incompetent

GALERIE FOTO. Te tentează intrarea în politică? Întrebarea a fost pusă de Emma Zeicescu la prima ediţie Perfect Imperfect, de la TVR 1 lui Cătălin Tolontan.

Publicitate

Răspunsul lui Cătălin Tolontan:

„Nu cred că avem nevoie de încă un politician incompetent, mai degrabă un ziarist rezonabil. Nu spun că nu intru în politică pentru că mi se pare o zonă imundă. Dar mă simt bine în meseria mea.”

Perfect Imperfect a debutat astăzi la TVR 1, cu jurnalistul Cătălin Tolontan invitat. Subiectul: cazul Colectiv şi dezvăluirile făcute de Gazeta Sporturilor. Dar s-a atins şi subiectul taxei TV, pe care PSD încearcă să o elimine printr-un proiect de lege.

Tolontan, despre eliminarea taxei TV:

Colegii tăi din platou lucrează la propriu în sufrageria cetăţeanului. Temerea mea este că în momentul în care se rupe legătura între oamenii care se uită acum la noi şi se mută tot bugetul la guvern, dependenţa de guvern va fi enormă.

În momentul acesta salariile postului public sunt plătite de telespectator, de cei care se uită la noi. Dar, în loc ca acei bani din taxă să fie mai mulţi, veţi ajunge să fiţi plătiţi lunar prin semnătura unui funcţionar de la Ministerul finanţelor.

Irina Radu, preşedintele TVR, spunea că nu contează de unde vin banii. Sursa finanţării este foarte importantă! Dacă vine de la cetăţean, asta poate asigura o independenţă editorială.

GALERIE FOTO. Cătălin Tolontan, la prima ediţie Perfect Imperfect cu Emma Zeicescu


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    @ Cristian Nici o șansă. Zeicescu e pierdută
  • Ion  Tudorancea Ion Tudorancea
    Zeicescu este cea mai penibila moderatoare din istoria Tvr. Aducerea ei este certificarea crasei incompetente a numitei Radu Irina. O grava insulta la adresa platitorilor de taxe!
  • Cristian Cristian
    Emma Zeicescu încă este formatată de Realitatea, este nervoasă și grăbită, nu seamănă cu niciun prezentator TVRist.

    Sper că va apela la un consult de specialitate și va urmări prestația unor oameni normali ca Mihai Constantin și Mihai Rădulescu.
  • George George
    @an
    Emisiune foarte buna?
    Din contra, penibila! Si asta datorita "moderatoarei". A invitat oameni de seama in platou ca sa-i certe. Sa vorbeasca in locul lor. Sa-i intrerupa tot timpul cand doreau sa lamureasca ceva.
  • an an
    o emisiune f.buna!!! mi-a placut chiar si studio-ul (pe langa temele abordate bineinteles)...succes Ema...
  • Iuli Iuli
    Vad ca TVR a luat exemplul ProTV si Antena1: a pus sub sigla ce emisiune o sa fie sambata

Trimite un comentariu

sus