Skip to main content

GRILA TVR 2. Adrian Enache, Paula Seling şi Ovi, emisiune de divertisment. Iulia Zgripcea, fostă Antena 3, emisiune meteo

 
Adrian Enache, Paula Seling şi Ovi
Adrian Enache, Paula Seling şi Ovi

Multe nume noi în grila de toamnă a TVR 2. Raluca Arvat, Iulia Zgripcea (ex Antena 3), Stela Popa, Teodora Antonescu, Costin Deşliu, George Dumitrescu, dar şi campioanele la gimnastica Sandra Izbaşa şi Monica Roşu prezintă, vor apărea, din această toamnă, programele informative de la TVR 2.

Publicitate

Programele informative ale postului vor fi coordonate, din 17 octombrie, de producătorul Cristi Marin (fost producător la Realitatea TV), jurnalist de Ştiri cu o experienţă de două decenii şi cu studii de specialitate la BBC şi CNN.

Pe zona de divertisment, la TVR 2 vor avea emisiuni Iuliana Marciuc, Mitică Popescu, Corina Dănilă, dar şi Marina Almăşan, Mircea Radu, Ioana Voicu, Dragoş Huluba şi Diana Cavallioti şi artiştii Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache.

Paginademedia.ro prezintă în continuare grila de toamnă a TVR2:

  • De la ora 8.10 (de luni până vineri), matinalul „Dimineaţa de sport”, prezentat de Costin Deşliu şi Monica Roşu. Producţia va fi un Matinal cu momente importante de la Jocurile Olimpice RIO, 2016.
  • De la ora 10.10 (luni-vineri), Marina Almăşan şi Mircea Radu prezintă cu invitaţi „Femei de 10, bărbaţi de 10”.
  • De la ora 13.00 (luni-vineri), primul program informativ al zilei. Telejurnalul este prezentat de Teodora Antonescu, iar ştirile sportive de Monica Roşu.
  • De la ora 12.45 (luni-vineri) şi 18.45 (luni-duminică), la TVR 2 „E vremea ta” – noul program în care Iulia Zgripcea (plecată recent de la Antena 3) aduce date nu doar despre timpul probabil, din ţară şi Europa, despre climă, mediu, meteo-turism, dar şi alte informaţii despre cum influenţează starea vremii sănătatea, agricultura, modul de a şofa preventiv, curiozităţi şi sfaturi legate de vreme şi climă.
  • Telejurnalul de la ora 19.00, în fiecare seară a săptămânii, prezentate în timpul săptămânii de Raluca Arvat, iar în weekend de Stela Popa. Fiecare ediţie va fi urmată de la ora 19.45 de programul de Sport, prezentat în timpul săptămânii de Costin Deşliu iar sâmbăta şi duminica de Sandra Izbaşa.
  • Tronsonul de la ora 20.00 este dedicat (de luni până joi) programului „TVR 60” cu producţii speciale ocazionate de împlinirea a 60 de ani de existenţă a televiziunii publice.
  • Serialul japonez „Aripi de mătase” (în fiecare zi de la ora 18.00 şi în reluare dimineaţa, de la ora 9.30).
  • Seara este dedicată filmului: de la 21.10 şi de la 23.10 (luni-joi), respectiv 20.10 şi 22.10 (vineri-duminică, vinerea fiind programate filme cu Bud Spencer).
  • Noul sezon al emisiunii „Gala umorului” va fi fiecare vineri, de la ora 22.10, proiectul „Duminica filmului românesc” este completat marţea de filme româneşti în premieră,
  • Din 23 octombrie, în fiecare duminică, va fi lansată noua producţie „Duelul pianelor” - prezentată de Adrian Enache, Paula Seling şi Ovi.

GALERIE FOTO

  • Adrian Enache, Paula Seling şi Ovi
  • Iulia Zgripcea
  • Monica Rosu si Costin Desliu
  • Raluca Arvat
  • Stela Popa
  • Teodora Antonescu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gric Gric
    Despre personajele angajate (sau colaboratori) nici nu mai e cazul sa discutam. Cum ajung oamenii aici, în condițiile în care tvr este într-o situație financiara jalnica - plus ca mă gândesc ca oamenii astia au venit pe niște salarii bune - este un mister total. Dar oricum nu se sesizează nimeni. Cu aducerea acestor oameni înțelegem ca printre cei peste 3000 de angajați nu era nimeni capabil sa se ocupe de știri sau de divertismentul din noua grila. Ați auzit sa fie dat cineva afara după venirea celor noi?! Adică unii sunt plătiți degeaba. Este o mare problema și la grila - matinalul de sport nu are nicio logica - serios, pe cine intereseaza o emisiune despre sportivii romani care au participat la o competiție ce s-a desfășurat acum luni bune si unde rezultatele au fost foarte proaste?! De neînțeles și punerea principalului jurnalului la ora 19. Un program mort din fașă, în condițiile in care toate generalistele încep la aceeasI ora și acoperă peste jumatate din audienta.
  • livia pila livia pila
    Copii, eu zic sa va uitati la TVR1 incepand de luni, la ora 22:30. Stirile de maine cu Mihai Gainusa, un fel de Cronica carcotasilor reloaded dar mai simpatica. Veti avea glume de bun-simt, jumatate de ora, politica doar de culoare, educatie si cultura, reteta necesara pentru un somn linistit.
  • Betty Betty
    Foarte buna treaba transferul lui Cristi Marin (Pro Tv, Realitatea, Digi 24). Bravo, TVR! Bafta, Cristi!
  • Cristian Cristian
    Cred că ar fi un semn de sănătate să nu mă mai uit la comentarii.
    Există persoane ușor reconoscibile după scris care aruncă cu noroi în TVR indiferent de conținutul articolului.
    Nici dacă ar fi câțtigat partida lor, Monica Ghiurco, nu ar fi fost mulîumită insa asta care postează de zor.
    Nu știu cum se face că oamenii aceștia pe care îi vedeți menționați mai sus și au lucrat sau au luat parte la diverse emisiuni pe Antena1 sau ProTV, când ajung la TVR vi se par demodați.
    Nu sunt!
    Paula umple sălile de concert,
    Adrian Enache are în continuare publicul lui,
    Ovi este un compozitor talentat,
    Raluca Arvat nu e mai puțin frumoasă după ce a născut un om,
    Interesantă apariția gimnastelor Monica Roșu și Sandra Izbașa, niște fete descuiate care au avut numeroase apariții TV și care au arătat că au o exprimare cursivă și un look potrivit pentru televiziune, fiind potrivite atât pentru postul de reporter cât și pentru cel de prezentator (Monica Roșu a colaborat și cu câteva teviste între timp).

    TVR 2 va fi un post urmărit!
  • Eu Eu
    Cea mai aiurea emisiune mi se pare „Duelul pianelor” prezentata de Adrian Enache, Paula Seling şi Ovi, am vazut promo-ul si mi se pare o emisiune tare ridicola, numai cu oameni antipatici.
  • andreea andreea
    Cristi Marin? Omul e incremenit in niste proiecte din care nu vrea sa iasa, neam. A fost dat afara de la Antene dupa ce nu a reusit sa aduca niciun fel de valoare adaugata pe programe. Omul nu mai face diferenta intre stire relevanta si bulk. Plus ca are si ceva probleme de relationare si munca in echipa. Cum dracu' aduna TVR-u' asta toate ***? Pe ce criterii? Duduia asta, Radu Irina, nu e luata de nimeni la scuturat? De unde a aterizat aceasta impostoare si pe cine are in spate?
  • trw trw
    Problema nu e ca se angajează. Problema e ca sunt veniți pe pile fără concurs de admitere, obligatoriu în tvr, conform legii.
  • UmbertoTomasy UmbertoTomasy
    Ceva nou și de calitate în grila tvr 2.succes si sperăm să aibă audiență bună.bravo tvr.
  • Adi Adi
    Numai cirobe reancalzite.Toti expiratii care nu isi gasesc loc ajung la Tvr. Deci nu mai este criza la tvr? Se angajeaza oameni?

Trimite un comentariu

sus