Skip to main content

VIDEO. Liviu Dragnea, mesaj dur pentru şeful radioului: „Cum şi-a permis acum câteva minute să-l ameninţe la telefon pe liderul de grup de la PSD?”

 
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Mesaj dur de la Liviu Dragnea pentru Ovidiu Miculescu, şeful radioului public, de la tribuna Parlamentului, imediat după ce legea care elimină mai multe taxe, printre care şi cea radio-TV, a trecut cu unanimitate.

Liviu Dragnea a spus că Ovidiu Miculescu l-ar fi sunat pe liderul de grup al PSD şi l-a ameninţat, spunându-i "O să vedeţi voi ce o să păţiţi".

"Asta este atitudine de independenţă a acestui domn", a spus Dragnea. "Îl întreb public: a fost numit politic sau nu? Şi să răspundă", a adăugat el.

Liviu Dragnea, la tribuna Parlamentului:

„Îl întreb pe domnul Miculescu, de la radio, aici în faţa presei şi de la tribuna Parlamentului: Cum şi-a permis acum câteva minute să-l ameninţe la telefon pe liderul de grup de la PSD? Directorul postului de radio public al României: O să vedeţi voi ce o să păţiţi! Asta este atitudine de independenţă a acestui domn. Îl întreb public: a fost numit politic sau nu? Şi să răspundă.”

Ovidiu Miculescu a fost numit la şefia radioului public în anul 2012 la propunerea PSD.

Video, cu discursul lui Liviu Dragnea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Du-te acasa hotule. La fel si adormitii din parlament. Votati legi de *** pentru binele vostru, hotilor.

    ***

Trimite un comentariu

sus