Skip to main content

Mihaela Rădulescu a pierdut definitiv un proces cu Radu Budeanu

 
Mihaela Rădulescu a pierdut definitiv un proces cu Radu Budeanu

Mihaela Rădulescu a pierdut definitiv un proces cu Radu Budeanu, proprietarul publicaţiilor Ciao. Ea va trebui să să-i plătească daune morale omului de afaceri. Motivul? Mai multe postări de pe pagina sa de Facebook despre Budeanu, fostul soţ al Danei Budeanu, prietena ei cea mai bună.

Publicitate

Instanţa o obligă pe Mihaela Rădulescu să-i plătească omului de afaceri daune morale de 4.000 de lei, potrivit informaţiilor postate pe portalul instanţelor din România.

Procesul celor doi a început încă din 2014, când Mihaela Rădulescu a scris pe Facebook mai multe postări în care îl acuza de şantaj şi corupţie. Atacurile veneau în contextul unor probleme dintre Radu Budeanu şi fosta sa soţie, Dana Budeanu.

La scurt timp după aceste atacuri, Budeanu a obligat-o pe Mihaela Rădulescu, în instanţă, să şteargă postările considerate defăimătoare (detalii, AICI). Apoi a urmat procesul, pe fond, prin care Budeanu i-a cerut vedetei de la Pro TV despăgubiri.

În luna mai a anului trecut, Budeanu a avut câştig de cauză în prima instanţă, la Tribunalul Bucureşti. Instanţa a stabilit că trebuie să-i plătească lui Budeanu 4.000 de lei, daune morale, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Decizia nu a fost însă definitivă, atfel că ambele părţi au atacat-o la Curtea de Apel, iar ieri aceasta a decis definitiv să respingă ambele apeluri. Astfel, rămâne în vigoare decizia Tribunalului, potrivit căreia, Mihaela Rădulescu trebuie să-i plătească lui Budeanu 4.000 de lei despăgubiri.


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus