Skip to main content

Ponta despre Iohannis la Masa tăcerii, cel mai comentat de pe Facebook în weekend

 
foto: News.ro
foto: News.ro

Victor Ponta prinde două poziţii în topul celor mai comentate postări de pe Facebook din weekend, ambele legate de poza în care apare Klaus Iohannis aşezat la Masa tăcerii.

Publicitate

Fostul premier este pe prima şi pe a treia poziţie în top. Cele două postări adună aproape 2.000 de comentarii. Între cele două, pe locul al doilea, o postare a lui Liviu Dragnea.

Postarea de pe primul loc a lui Victor Ponta, despre poza în care apare preşedintele Klaus Iohannis aşezat la Masa tăcerii, a atras peste o mie de comentarii din partea internauţilor.

Ponta comentează articolul de pe Mediafax cel mai distribuit şi apreciat din weekend, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Comentariul de sâmbătă de pe pagina oficială a lui Victor Ponta a adunat peste 1.100 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Victor Ponta, pe pagina sa oficială de Facebook:

“Sa ne miram? Nu doar Guvernul e al lui - si Brancusi e tot al lui, si casele din Sibiu, si viloiul de la Bucuresti, si Mercedesurile noi si blindate si o sa aiba si avionul lui! Si de fapt toata Romania e a lui acum ca i-au dat-o ‘baietii destepti’! Nu ai cu cine…”

Comentariul care ocupă poziţia a treia în top, semnat de asemenea de Victor Ponta, la care este ataşat, alături de mesajul “Da - ghinion!”, un link către blogul lui Cristoiu, a adunat aproape 680 de comentarii.

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Pagina oficială Victor Ponta

2. Pagina oficială Liviu Dragnea

3. Pagina oficială Victor Ponta

4. Pagina oficială Klaus Iohannis

5. Pagina oficială Gabriela Firea

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus