Skip to main content

PRESA DE AZI. Iohannis în Adevărul: Nu renunţ la condiţia ca următorul premier să nu fie penal

 
PRESA DE AZI. Iohannis în Adevărul: Nu renunţ la condiţia ca următorul premier să nu fie penal

Iohannis, Oprescu şi tatăl lui Ceauşesu, în presa de azi.

Publicitate
  • Adevărul deschide ediţia cu declaraţii ale preşedintelui Klaus Iohannis faţă de eventualitatea instalării la şefia Guvernului a unui premier cu antecedente penale, făcute ieri în cadrul ediţiei Adevărul Live
  • România liberă scrie azi despre cele peste 200 de milioane de euro alocate de Primăria Capitalei în anul 2009 pentru construcţia unui spital de copii, nefinalizat încă
  • Evenimentul zilei iese în prima pagină cu povestea unei zone a Bucureştiului care era centrul luxului în urmă cu zeci de ani, Beller-Dorobanţi, frecventată des de tatăl lui Nicolae Ceauşescu.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Adevărul: “Klaus Iohannis la Adevărul Live: ‘Nu renunţ la condiţia ca următorul premier să nu fie penal’”

Potrivit cotidianului, “preşedintele Klaus Iohannis a desfiinţat modalitatea prin care Liviu Dragnea a trecut prin Parlament proiectul celor 102 taxe nefiscale, lege care se află pe masa preşedintelui la promulgare.”

România liberă: “Oprescu, ultimul tun”

Cotidianul controlat de familia Adamescu scrie azi că “peste 200 de milioane de lei a decis Primăria Capitalei să aloce, în 2009, pentru construirea unui spital pentru copii cu aproape trei sute de paturi. După şapte ani, proiectul are un bilanţ negru: construcţia, gata în proporţie de 80%, este sistată din 2015.”

Evenimentul zilei: “Mirajul Dorobanţilor, de la tatăl lui Ceauşescu la parcagiul Elvis din Floreasca”

“Cu toate că, de câţiva ani, atracţia oraşului de pe Dâmboviţa a devenit centrul vechi, zona Beller-Dorobanţi continuă să-şi exercite mirajul pentru mulţi împătimiţi ai etalării luxului. Atraşi de mirosul banilor, în jurul acestora a apărut o întreagă faună, desenând locul în culori contrastante. În trecut însă, ‘mirosurile’ şi personajele erau cu totul altele…”, scrie Evz în prima pagină.

Libertatea: “Un milion pentru răniţi, patru pentru ei”

“Libertatea a intrat în posesia rechizitoriului întocmit de procurori în cazul tragediei de la Colectiv, document în care se arată că unităţile medicale unde au fost îngrijite în sistem de urgenţă victimele din club s-au constituit părţi civile în dosar. Reprezentanţii spitalelor îşi cer înapoi banii cheltuiţi cu victimele, dar şi un plus care totalizează o sumă în euro de patru ori mai mare decât cea investită în tratamente şi proceduri medicale.”

Click: “Marina Almăşan îşi acuză colegele că i-au furat emisiunea”

“Stare tensionată pe holurile şi în birourile televiziunii publice, după ce Marina Almăşan, vedetă cu greutate în istoria postului, îşi acuză colegii de plagiat. Vizate sunt prezentatoarea Corina Dănilă şi producătoarea Carmen Movileanu, iar emisiunea incriminată e ‘Ieri, azi, mâine’, mai exact ediţia din 21 octombrie, cu Tudor Gheorghe invitat”, conchide tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ivan Puiu Ivan Puiu
    Cum îl cheamă pe "***" ,care i-a luat interviul lui Jiohanis ?

Trimite un comentariu

sus