Skip to main content

Producătorul Rambo, Total Recall şi Terminator 3 a primit licenţă, în România, pentru o televiziune de comedie

 
Producătorul Rambo, Total Recall şi Terminator 3 a primit licenţă, în România, pentru o televiziune de comedie

O nouă televiziune cu seriale de comedie a fost licenţiată de CNA. Forul audiovizual a aprobat cererea pentru lansarea postului în limba maghiară Humor+ de către societatea CEE Broadcasting Co, în care acţionar este producătorul de la Hollywood, Andrew G. Vajna.

Publicitate

Postul Humor+ va difuza seriale americane de comedie şi, potrivit documentaţiei depuse la CNA, ar putea să înceapă emisia până la sfârşitul acestui an.

Pentru început este planificată distribuţia pentru România, Ungaria, Slovacia, Ucraina, Serbia şi Croaţia, dar are acoperire în toată Uniunea Europeană, dar şi Ucraina şi Serbia.

Potrivit reprezentanţilor postului, prezenţi azi în faţa CNA, postul va fi în limba maghiară, dar în ţara noastră serialele vor fi subtitrare în română.

Investiţia companiei CEE Broadcasting Co. care a mai primit anul acesta opt licenţe de la CNA este de şapte milioane de euro, pe an, în total. Pentru postul de comedie, investiţia va fi de 800.000 de euro pe an, potrivit documentului depus la CNA.

Logoul Humor+

Grila de programe:

Postul va difuza zilnic seriale de comedie de 30 de minute. Printre titluri se numără Familia Bundy, Joey, American Dad, Futurama, Dădaca, Millers, The Simpsons, American Dad, Adventures of Old Christine.

Aceasta este cea de-a noua licenţă audiovizuală prin satelit pe care o primeşte în românia societatea CEE Broadcasting Co. SRL, în care este acţionar producătorul Andrew G Vajna. În luna iulie a acestui an, societatea a mai primit opt licenţe audiovizuale pentru posturi tematice, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Este vorba de posturile Chilii TV (tematic gastronomic), Izaura TV (film, seriale), Joy TV(divertisment social), Kiwi TV (desene animate), Mozi+ (film), Prime (film şi divertisment),Super TV 2 (film şi divertisment), Zenebutik (muzical).

Andrew Vajna (foto) este uin producător de la Hollywood, de origine maghiară. El s-a ocupat, în calitate de producător sau de producător executiv, de filme precum Total Recall, Terminator 3, Greu de Ucis (1995) sau Rambo (II şi III), conform IMDB.

Date tehnice despre Humor+:

  • Satelit: Amos 3
  • Staţie up-link: Antenna Hungaria
  • Transportul canalor până la staţia de up-link se va face pe fibra optică-provider INES GROUP SRL.
  • Canalul se va difuza codat
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eugen Eugen
    De ce nu invata CNA sa aprobe canale straine in Romania, doar daca are dublata macar 30% din emisie? Daca Nicolae Ceausescu a subtitrat filmele, astia de dupa Revolutie tot asa au continuat. Pai s-a murit la Revolutie pentru schimbare. Inclusiv schimbarea de la subtitrare la dublare vocala si implicit creearea de locuri de munca noi. Asa se creeaza locuri noi de munca pentru dublare voci in Ungaria. CNA reprezinta Romania sau Ungaria? Trebuie sa iesim in strada chiar pentru orice?!
  • borda borda
    O completare importantă:
    Laszlo Daroczi a declarat pentru presă că televiziunea va fi lansată mai întâi în Ungaria. De asemenea, a explicat că toate producţiile difuzate în România vor fi difuzate în formatul original, dar cu subtitrare în limba română, în timp ce în alte ţări anumite producţii vor fi dublate în limba ţării respective (exemple: Ungaria, Croaţia).
  • borda borda
    Am mai postat linkuri și din păcate au fost cenzurate cu steluțe (deși au avut legătură cu știrea), de aceea am zis :)
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Nu cenzureaza nimeni nicio sursa. In proiectul pe care l-au depus la CNA s-a mentionat ca se lanseaza in a doua parte a anului 2016.
  • borda borda
    Își va începe emisia până la sfârșitul anului? INCORECT. Postul se va lansa pe data de 30 octombrie :) Sper că nu cenzurați sursa: https://dtvnews.hu/hirek/negy-honap-alatt-kilencedik-csatornajat-inditja-a-tv2-csoport

Trimite un comentariu

sus