Skip to main content

Protestele de la şcoala din Piteşti, faţă de copilul acuzat că ar fi agresiv, au atras atenţia internauţilor

 
Protestele de la şcoala din Piteşti, faţă de copilul acuzat că ar fi agresiv, au atras atenţia internauţilor

Cazul şcolii din Piteşti, unde elevii unei clase protestează faţă de un coleg diagnosticat cu ADHD despre care spun că ar fi violent, a circulat intens ieri pe reţelele sociale.

Publicitate

Articolul publicat ieri pe Digi24.ro, cu titlul: „Proteste la Piteşti împotriva unui copil”, a strâns aproape 6.000 de like-uri şi share-uri pe facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Extras din articolul de pe Digi24.ro:

„La o şcoală din Piteşti a continuat marţi protestul provocat de refuzul unor elevi de clasa a VII-a şi al părinţilor de a accepta un copil diagnosticat cu ADHD. A fost a doua zi în care elevii au refuzat să intre la cursuri şi au cerut, alături de părinţii lor, ca băiatul, pe care îl acuză că ar fi agresiv, să fie transferat la o altă şcoală.”

În top cinci cele mai apreciate şi distribuite articole de ieri, publicate pe platformele de ştiri, au mai intrat un articol de pe Digi24.ro, unul de pe Hotnews.ro, unul de pe platforma B1.ro şi unul din Adevărul.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai distribuite şi apreciate articole de ieri, de pe site-urile de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Proteste la Piteşti împotriva unui copil”

- 5.852 share-uri şi like-uri pe facebook;

2. Hotnews.ro, “Tariceanu, despre Iohannis: Cand presedintele o sa aiba realizarile mele, ne putem apela intr-o formula mai putin protocolara”, de I.R.

- 2.500 share-uri şi like-uri pe facebook;

3. Adevarul.ro, “Klaus Iohannis, somat „să se exprime pro creştinism“: „Dacă nu, ne vom exprima noi pro schimbare, inclusiv a dumneavoastră“”, de Dani Dancea

- 2.260 share-uri şi like-uri pe facebook;

4. B1.ro, “Comentariul zilei despre pensia lui Ilie Botoş. Vasile Ernu: Astăzi au ieşit la pensie un medic, un profesor, un agricultor şi un procuror: cum s-au distribuit banii?”

- 1.933 share-uri şi like-uri pe facebook;

5. Digi24.ro, ”Dacian Cioloş, în sfârşit ai cu cine!”, sloganul de campanie al USR”

- 1.609 share-uri şi like-uri pe facebook;

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus