Skip to main content

Raluca Arvat trece la TVR 2. Se va bate cu ştirile serii de la ProTV

 
Raluca Arvat trece la TVR 2. Se va bate cu ştirile serii de la ProTV

De la Pro TV, la TVR. Raluca Arvat se alătură televiziunii publice, unde va prezenta principalul Telejurnal, de la TVR 2. Fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la ProTV va fi, din 17 octombrie, de luni până vineri la pupitrul ştirilor de la ora 19.00 de la TVR 2.

Publicitate
Arvat a părăsit pupitrul ştirilor din sport de la ProTV în urmă cu doi ani, după ce a devenit mamă. Ea nu a mai revenit apoi la Pro TV.

Raluca Arvat este jurnalist din 1994, când a început să lucreze în presa locală. În 1996 a devenit corespondentul de ştiri al Pro TV din Braşov. În 2000 a venit la Bucureşti, la pupitrul ştirilor din sport, de la Pro TV.
Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • da da
    E frumoasa mult peste uratele si baba Esca de la Protv la protv sunt ramolite gagicile nu ai ce privi nici nu se compara cu antena sau posturile de stiri .
  • carmen carmen
    @ cristi

    E mai grav sa fii agramat, decat sa te balbai. Hai sa te invat : "ce legatura ARE balbaielile ", cum scrii tu. Gresit. Subiectiul aici este "balbaielile". Care este acordul corect? : Balbaielile au legatura cu....sau Ce lagatura au balbailele ei cu...Intelegi? Case Closed!
  • cristi cristi
    @ carmen

    Esti pe aratura rau de tot! ce legatura are balbaielile ei. pe care nu le negi, cu faptul ca tu lucrezi acolo si eu nu? Daca erati asa buna echipa, de ce nu s-a intors la voi? Probabil sefii ei, la fel ca si mine, au sesizat balbaielile alea si nu i-au mai prelungit contractul. Mai aveti o balbaita acolo, Monica Dascalu! Si ea tot o mare profesionista e, nu?
    Daca sunteti toti atat de profesionisti, de ce nu v-ati platit impozitele de zeci de milioane de euro?

    Tu cine esti? O plimbatoare de hartii ca multe *** din televiziuni?
  • Carmen Carmen
    @ cristi

    Eu am lucrat la protv. tu cred ca nu. Dar cred ca ti-ai dorit tare.
    comentariul tau va fi neimplinit ca si tine. te simt. asa e ca ti-ai dorit la protv? :)) Oamenii din protv sunt o echipa si dincolo de garduri si contracte incheiate. Iar Raluca este un om valoros. Ma bucur ca o cunosc . Important este ca NOI stim asta. Tu cine esti?
  • cristi cristi
    Foarte mare profesionista... In ultimele luni la protv, daca se bâlbâia doar de 20 de ori in 10 minute, cat dura rubrica de sport, era o mare reusita pt ea si protv.
  • andrei andrei
    Raluca este un profesionist. Atunci cand ea facea televiziune, multi dintre noi invatam sa scriem. Ne-a facut zilele mai frumoase, zambindu-ne la pupitrul stirilor. Sarbu a mizat pe prima femeie prezentator de stiri sportive de la TV si a castigat. Sunt sigur ca Raluca va fi aceeasi prezenta zambitoare si tonica, oriunde ar prezenta. Un castig pentru TVR2:)
  • Iuli Iuli
    Eu inca speram sa revina la Pro.

    Cipica, taci naibii, daca peste o luna revine la Pro o sa zici: Cel mai bun prezentator TV, fanaticule.
  • Maria Maria
    Alexandra Stoian nu mai prezinta stirile la Pro tv?
  • Adi Adi
    Asa rau a ajuns Raluca Arvat? Chiar asa te zboara Protv ca pe o masea stricata dupa atata timp?
  • anouk anouk
    taci mai na.i.ba Cipica, majoreta ProTv.
  • Cipica Cipica
    Dupa cum stie sa vorbeasca e numai buna la tvr . bine ca nu a mai venit la pro

Trimite un comentariu

sus