Skip to main content

Sarah Jessica Parker, într-un nou serial de comedie la HBO. Premiera, simultan cu cea din SUA

 
Sarah Jessica Parker, într-un nou serial de comedie la HBO. Premiera, simultan cu cea din SUA

Sarah Jessica Parker, actriţa cunoscută din Totul despre sex, este vedeta unui nou serial de comedie de la HBO. Producţia intitulată Divorţ/Divorce va avea premiera în România, pe 10 octombrie, în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite ale Americii.

Publicitate

Parker o interpretează pe Frances, o femeie care doreşte să-şi reevalueze viaţa şi căsnicia. Ea descoperă că nu este atât de uşor pe cât credea să o ia de la început.

Din distribuţia serialului, care va avea episoade de jumătate de oră, fac parte, alături de Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins, Charlie Kilgore.

Despre noul serial cu Sarah Jessica Parker

Creat de Sharon Horgan, primul sezon, care are 10 episoade, o are în centru pe Frances care, după mai bine de un deceniu de mariaj şi doi copii, începe să-şi reevalueze viaţa şi relaţia tensionată cu soţul ei, Robert. Divorţ, care are momente de umor tăios în situaţii tensionate, este despre doi oameni care trec prin cel mai dificil moment al vieţii lor şi au sentimente mai intense unul pentru celălalt decât au avut în ultimii ani.

Imediat după Divorţ, HBO va difuza serialul original HBO Insecure, care prezintă prietenia a două femei de culoare, precum şi experienţele lor mai puţin plăcute.

Creatoarea Issa Rae vine la HBO cu acest serial de comedie, care le prezintă pe prietenele cele mai bune Issa (Rae) şi Molly (Yvonne Orji şi viaţa lor în Los Angeles.

Totul despre seriale, pe Paginadeseriale.ro şi pe Pagina de Facebook

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus