Skip to main content

Site-urile educaţionale ale Softwin, printre care Didactic, SuntParinte şi Admitere liceu schimbă regia de publicitate

 
Site-urile educaţionale ale Softwin, printre care Didactic, SuntParinte şi Admitere liceu schimbă regia de publicitate

Didactic.ro, SuntParinte.ro, Olimpiade.ro, ViitoriOlimpici.ro şi Admitereliceu.ro au o nouă regie de publicitate din această lună. Site-urile sunt din portofoliul Intuitext, divizia educaţională a grupului Softwin.

Publicitate

Din această lună, publicitatea acestor site-uri, dar şi a altora pe care le deţine Intuitext, va fi administrată de regia Digital Contant, în mod exclusiv. Până acum, publicitatea a fost la compania Parenting ADS.

Digital Contact este regia de online a Tarsago Media Group. Activează în România din 2015 şi reprezintă 50 de site-uri care au, potrivit companiei, 100 de milioane de afişări pe lună. Tarsago este deţinătorul exclusiv al licenţei de operare a produselor, brandurilor, promoţiilor şi operaţiilor Reader’s Digest în cinci ţări (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, România).

„Obiectivele colaborării vizează creşterea cifrei de afaceri pe zona de clienţi direcţi şi intensificarea colaborării cu agenţiile de publicitate din piaţă”, spune reprezentanţii site-urilor.

Mara Ababei, Online Sales & Marketing Manager Softwin:

„Pentru următoarea perioadă ne-am propus să ne aliniem trendurilor internaţionale din publicitatea online. Colaborăm cu DigitalContact pentru a concepe strategii de advertising cât mai relevante pentru audienţele din site-urile noastre, prin platforma de programmatic buying pusă la dispoziţie de partenerii noştri.

În plus, ne dorim să creăm proiecte speciale, prin care să livrăm cititorilor noştri conţinut nou, proaspăt, atât video, cât şi scris, adaptat vocii fiecărui brand cu care vom colabora“.

Site-urile Intuitext însumează lunar peste 13 milioane de afişări:

  • Didactic.ro - Creată în 2003, această comunitate numără în prezent peste 790.000 de membri şi oferă 240.000 de materiale didactice.
  • SuntParinte.ro este din 2009 ghidul părinţilor pentru o educaţie completă a copiilor: şcoală, timp liber, psihologie.
  • AdmitereLiceu.ro oferă toate informaţiile necesare pentru admiterea la liceu – metodologie, subiecte. Portofoliul Intuitext este completat de cele două site-uri de concursuri şi olimpiade şcolare, ViitoriOlimpici.ro şi Olimpiade.ro.

De asemenea, Intuitext deţine şi produse educaţionale adresate elevilor din învăţământul primar, gimnazial şi liceal:

  • ScoalaIntuitext.ro, pentru elevii de clasele I şi a II-a;
  • ExamenulTau.ro, destinată elevilor de gimnaziu atât pentru pregătirea zilnică a temelor, cât şi pentru teze sau Evaluarea Naţională de la sfârşitul clasei a VIII-a;CD-uri educaţionale, manuale şcolare şi auxiliare, publicate de editura Intuitext, disponibile în magazinul online www.intuitext.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nerăbdătorul nerăbdătorul
    Si eu am schimbat pluginul AdBlock cu uBlock. Alta viată!

Trimite un comentariu

sus