Skip to main content

TVR a stabilit cu EBU eşalonarea datoriilor de 10 milioane de euro şi promite difuzarea Eurovision şi a Campionatului Mondial

 
Irina Radu
Irina Radu

TVR a ajuns la un acord cu EBU, după ce s-a stabiliit eşalonarea pe trei ani a datoriilor de aproximativ 10 milioane de euro şi „plăţile la zi pentru competiţiile deja contractate până în anul 2022”, anunţă postul public.

Publicitate

Astfel, postul anunţă că va difuza Eurovision, dar şi a următoarelor două Campionate Mondiale de Fotbal: ediţiile 2018 şi 2022.

Tototată, TVR anunţă că o delegaţie de reprezentanţi ai EBU va veni săptămâna viitoare la Bucureşti pentru a face o evaluare a situaţiei TVR. Aceştia vor oferi şi consultanţă, fără costuri, pentru rezolvarea problemelor, potrivit comunicării TVR.

„Documentele care vor reieşi din această consultanţă vor fi puse la dispoziţia oficialităţilor dar şi, în mare măsură, la dispoziţia publicului.”, spun reprezentanţii postului.

Irina Radu, şefa TVR:

„Mi se pare esenţial să ne încadrăm în veniturile actuale şi să nu construim castele pe nisip - cum s-a făcut în trecut, pentru că cineva a zis că va creşte taxa. Noi trebuie să ne bazăm acum pe ceea ce încasăm, oferind celor care plătesc taxa tv ceea ce ei au arătat că doresc să vadă, nu numai ce ne este nouă la îndemână să bifăm că dăm ceva la televizor.

Nu doresc să trecem iar prin momente ca acela în care am fost scoşi din competiţia Eurovision sau cel în care a fost clar că am pierdut Campionatul European de Fotbal 2016. Vreau să revenim la performanţele de acum 10 ani şi să contăm pe această piaţă."

„Mă bucur că majoritatea membrilor Consiliului de Administraţie au putut aprecia demersul şi au votat în interesul telespectatorilor."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rares Rares
    Nadia, ca de obicei, esti penibila...
  • livia pila livia pila
    @Dygi Becaly Limba română, folosirea ei corectă sunt esențiale pentru un jurnalist. Nu am spus-o eu, a spus-o Eminescu. Cât despre doamna pdg, cred ca prima măsură ar fi ori să fie concediată, ori să fie inscrisa la seral spre a invăța să vorbească și să scrie românește. Plus să nu mai mintă. Chiar in declarația de mai sus a tras o minciunică susținând că CA-ul ar fi aprobat noile schimbări. CA-ul nici măcar nu a văzut noile, catastrofalele grile. Dygi, de niscaiva lectii ai avea si mata nevoie. Televizunea naționala se scrie cu T mare. E vorba despre principiul simbolic in ortografie.
  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    Mai bine o chemau pe Livia Pila sa le faca evaluarea si sa le dea solutii de redresare. Cum ea le stie pe toate, sigur ar fi fost cea mai buna solutie, ever. Incepea cu lectiile de gramatica avansata si termina victorios cu concedierea tuturor sefilor care nu au facut nimic pentru redresarea televiziunii nationale. Eu as propune-o in locul Irinei Radu......
  • Iuli Iuli
    Sper ca TVR sa revina in forta cu emisiuni si filme ok, si sa se situeze pe 4, iar R2 sa fie pe 5, peste RTV si A3

Trimite un comentariu

sus