Skip to main content

Un nou membru în juriul Te cunosc de undeva, după ce Andreea Bălan a devenit mămică

 
Un nou membru în juriul Te cunosc de undeva, după ce Andreea Bălan a devenit mămică

Un nou membru în juriul Te cunosc de undeva, după ce Andreea Bălan a intrat în concediu de maternitate. Dana Luca (Furnica), coregarfă în baletul emisiunii, intră în locul Andreei Bălan în juriul emisiunii aflate la al zecelea sezon. Ea se alătură Ozanei Barabancea, lui Aurelian Temişan şi lui Andrei Araditz.

Publicitate

Dana Luca, cunoscută drept Furnica, va acorda notele pentru coregrafie, în emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1, anunţă postul TV.

Furnica a filmat deja prima ediţie în postura de jurată, spun reprezentanţii postului.

„Am fost emoţionată şi asta se va vedea. Dar îmi asum asta. E prima oară în viaţa mea când jurizez într-un show de un asemenea nivel. Practic, îmi jurizez munca, pentru că eu realizez de la zero coregrafiile cu fiecare concurent.

De aceea nu pot să şterg din memorie ceea ce am predat şi să jurizez ca la prima vizionare. Poate din acest motiv jurizarea mea este mai tehnică decât a Andreei. De asemenea, mă simt foarte bine alături de Ozana, Temi şi Andrei şi sper ca telespectatorii să nu mă perceapă ca pe un străin al emisiunii”, a declarat noul jurat al emisiunii de la Antena 1.

Dana Luca este de patru ani în echipa emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1. Acesta a pregătit coregrafia pentru concurenţii show-ului şi pentru baletul emisiunii. Anterior ea a fost membru în baletul de la Dansez pentru tine de la Pro TV.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ghitza Ghitza
    Andreea Balan este total nesuferita si antipatica. Foarte bine ca o schimba cu un coregraf care sa stie despre ce jurizeaza.
  • alex2 alex2
    o idee foarte buna si sper ca Balan sa-si gaseasca alte lucruri de facut si sa nu mai revina la emisiune.

Trimite un comentariu

sus