Skip to main content

VIDEO. Dragnea, episodul 2: Mărim bugetul pentru radio şi TV, dar va fi un control serios din partea Parlamentului

 
VIDEO. Dragnea, episodul 2: Mărim bugetul pentru radio şi TV, dar va fi un control serios din partea Parlamentului

Care sunt planurile lui Liviu Dragnea pentru TVR şi pentru radioul public? Pe scurt: bugete mai mari, de la stat, dar „un control mai serios din partea Parlamentului”.

Liviu Dragnea, de la tribuna Parlamentului:

„În ceea ce priveşte bugetul pentru cele două instituţii (TVR şi Radio Romania - n.r.), noi am spus şi spunem în continuare: la legea dreptului de stat pe anul viitor şi pe anii următori se va aloca o sumă în aşa fel încât radioul să aibă un buget de 480.000.000 de lei şi televiziunea de 620.000.000 de lei, mai mult decât are acum, dar cu un control serios din partea Parlamentului pe obiectivele asumate şi imediat, la începerea sesiunii parlamentare.

O comisie mixtă din partea Parlamentului şi din partea TVR-ului şi sperăm noi şi din partea Guvernului să facă o analiză serioasă pentru modificare legislativă, pentru ca cele două instituţii într-adevăr să fie profitabile şi să fie acceptate de către români dacă tot sunt obligaţi să plătească taxe.”

Reamintim că astăzi Camera Deputaţilor a votat astăzi, în unanimitate, proiectul de lege propus de Liviu Dragnea, pentru eliminarea a peste 100 de taxe. printre acestea şi taxa radio-tv. Legea a trecut fulgerător printre cele două camere decizionale, Senat şi Camera Deputaţilor. Doar opt zile.

Legea urmează să fie trimisă Preşedintelui spre promulgare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Hotii naibii.

Trimite un comentariu

sus