Skip to main content

VIDEO. Iuliana Tudor, ofertată de Pro TV în primăvară. Nu era despre folclor. De ce a rămas la TVR 1

 

INTERVIURILE PaginademediaTV. Iuliana Tudor a avut oferte de la principalele staţii Pro TV şi Antena 1, a spus realizatoarea O dată-n viaţă la Interviurile PaginademediaTV.

Publicitate

De ce a ales să rămână la TVR? Despre ce era vorba în oferte? Aveau legătură cu zona de folclor, pe care se bazează formatul O dată-n viaţă?

“Trebuie să simt că sunt omul potrivit ca să dau viaţă unui anumit program”, a spus realizatoarea la Interviurile PaginademediaTV.

Paginademedia.ro: Ţi s-a propus de-a lungul timpului să vii la una dintre marile staţii?

Iuliana Tudor: Sigur, şi de la ProTV şi de la Antenă. Am avut discuţii. A primat întotdeauna proiectul. Trebuie să simt că sunt omul potrivit, să dau viaţă unui program. Dacă nu simt asta, prefer să nu mă duc, pentru că nu ar fi conform cu ceea ce fac eu. Eu când am intrat la microfon, ard cu totul şi cred în ideea pe care o promovez.

Au fost recente aceste oferte?

“De la Pro TV chiar în primăvară.”

Era vorba de un alt format?

“Da. Dar nu am simţit că sunt omul potrivit pentru asta. Nu era legat de folclor.”

Asta a fost ceea ce te-a făcut să rămâi la TVR?

“Nu, discuţiile erau cumva pe un pachet mai complex. Dar nu asta a fost, ci pur şi simplu ideea, nu m-am simţit foarte aproape de ea.“

Dar dacă ţi s-ar propune să te muţi cu tot cu proiectul O dată în viaţă?

“Nu ştiu, dar eu nu vreau să mă mut deocamdată, pentru că mi-e bine unde sunt. Televiziunea Română este o prelungire a ceea ce sunt din toate punctele de vedere. Acolo am crescut şi m-am creionat pe meseria asta.”

Televiziunea Română trece printr-o perioadă destul de dificilă.

“Să ştii că sunt de 17 ani acolo şi au fost perioade dificile de când am fost acolo şi mă pricep să mă descurc. Au fost perioade dificile, dar sunt genul de persoană care găseşte soluţii întotdeauna.

Am învăţat să mă adaptez şi am crezut întotdeauna că cel mai important lucru este continuitatea. Indiferent de ce se întâmplă în acea instituţie, eu, ca realizator, trebuie să îmi fac emisiunea la acelaşi standard.”

Interviul a fost realizat în studioul Mindopoly

VIDEO. Iuliana Tudor despre ofertele de la alte posturi

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • viorel domenico viorel domenico
    Era mai bine sa se duca. I-ar fi luat locul mai cu succes fie Irina Radu, fie Marina Almăsan, fie Liana Stanciu, fie iuliana Marciu. Toate patru sunt mai ciobănase
  • Geo Geo
    Pe eterna zana expirata si falsa Andreaua Marin au ofertat-o niste posturi de televiziune din Coreea de Nord:))) Prefacuta i-a pacalit ca le duce caini din Romania, ca sa-i manance.
  • Iuli Iuli
    Normal ca nu merge la Pro sau Antena din moment ce are un salariu gras unde o sa ramana mult timp la fel.
    De ce ar pleca la Pro sau Antena? Acolo daca nu ii merge formatul, statiile scot productia de pe post si i se taie si salariul.

Trimite un comentariu

sus