Skip to main content

FOTO. "Eroul de la HotNews". O postare dură la adresa lui Ponta, o concediere şi o ploaie de ironii pe net

 
foto: P E R I C O L
foto: P E R I C O L

IRONII. I-a adus concedierea, dar l-a făcut "eroul de la HotNews". Postarea unui colaborator HotNews - Sper să crăpi, Victor Ponta - după care a fost concediat, a declanşat o ploaie de ironii şi glume pe net.

Publicitate

"Premiul pentru cea mai rapidă merge la..." a scris Mariciu, notând că postarea dură a colaboratorului Hotnews a fost postată pe pagina publicaţiei online la 10.15, iar redactorul-şef a anunţat concedierea ziaristului la 10.39.

Poze, imagini de tip GIF, glume în scris, tricouri scoase deja la vânzare şi chiar o petiţie online, lansată de bloggerul Cetin.ro,propusă pentru ”reangajarea eroului de la Hotnews” au împânzit reţeaua socială în câteva ore.

Nu putea să lipsească o postare a pamfletarilor de la Times New Roman, care au anunţat că şi-au concediat un coleg care NU a menţionat într-un articol despre Ponta sintagma ”sper să crăpi, Victor Ponta”.

Au fost create chiar şi două hashtag-uri, #spersacrapi şi #spersacrapivictorponta, care au adunat la un loc majoritatea glumelor făcute pe seama incidentului şi unde încă se strâng postări amuzante despre acest subiect.

În peisajul online a apărut şi un site spersacrapi.net, cu fotografii ale lui Victor Ponta care se "crapă" la un click.

Paginademedia.ro a făcut o selecţie a postărilor de pe Facebook despre incidentul de la Hotnews:

DeadPool

Concediere-record la Hotnews

Postarea celor de la Times New Roman

Cum e corect, să crăpi sau să crapi, se întreabă Avocatnet.ro

Tricouri #spersacrapi scoase deja la vânzare

Cu Nastase si Dragnea

Petitia online pentru reangajarea celui concediat de la Hotnews

Mesajul lui Soroş

Galerie foto

  • foto: Autobaza 2.0
  • foto: Autobaza 2.0
Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabriel Iacobescu Gabriel Iacobescu
    Întotdeauna măgăria trebuie pedepsită, indiferent vinovatul. Poate așa începe să reapară decența, ca o dovadă a educației. Postarea este/a fost o violență, care îndeamnă la violență.
  • Raluca Raluca
    ***
  • stiutorul stiutorul
    E foarte urat ce faceti. ***? Asta inseamna "sa crapi". Nici nu conteaza numele persoanei respective. Mergeti prea departe. Vad ca tot criticati televiziunile pentru o emisiune sau alta. Ar trebui sa faceti un articol intitulat: DERAPAJ: ***! Si sa dati toate agentiile care dau publicitate la site. Opriti-va! Pana nu e prea tarziu.

Trimite un comentariu

sus