Skip to main content

Emisiunea România 9, cu Ionuţ Cristache, debutează azi la TVR 1. Cristache: Va fi un talk-show fără încrâncenare, fără partizanat

 
Emisiunea România 9, cu Ionuţ Cristache, debutează azi la TVR 1. Cristache: Va fi un talk-show fără încrâncenare, fără partizanat

Talk-show-ul România 9, prezentat de fostul jurnalist al postului Antena 3, Ionuţ Cristache, debutează astăzi la TVR 1, de la ora 21.00.

Publicitate

Emisiunea va avea un specific de sinteză în care vor fi dezbătute subiecte politice, sociale şi economice, anunţă postul public într-un comunicat.

Ionuţ Cristache:

„Va fi un talk-show fără încrâncenare. Asta ne propunem. Să disecăm realitatea cu bune şi cu rele fără a ne închina la falşi idoli, fără a ne înrola în vreo ‘armată’, fără partizanat.

Toată lumea care are ceva de spus şi care contează în spaţiul public va avea uşa deschisă atâta timp cât va avea o părere pertinentă de exprimat. Venim cu un concept nou, dinamic, iar telespectatorul va fi implicat direct.

Ne dorim să aducem în România 9 tinerii care nu au acces la actualele dezbateri televizate, valori naţionale şi internaţionale.”

Reamintim că, recent, TVR a anunţat că Ionuţ Cristache s-a alăturat televiziunii publice, unde va prezenta, la TVR 1, principalul talk-show al postului.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Intrebare Intrebare
    Buna seara,

    Nu inteleg de ce nu se discuta deloc pe subiectul legat de amnistia si ce au modificat ei si cum au modificat acele legi. Toti discuta doar de vizita presedintelui Romaniei in sedinta de guvern si nimic de aceea modificare de lege.
  • Ion  Tudorancea Ion Tudorancea
    Curind ne vor trezi urletele lui Zeicescu si hlizelile lui Cristache. Dumitrescu e lord pe linga astia.
  • Marius Dobrin Marius Dobrin
    Tocmai ma uit la Dumitrescu și ma apuca somnul. E soporific și incintat de sine.
  • Sanda Tarce Sanda Tarce
    Eu cred ca Dumitrescu ar fi mai potrivut sa prezinte o emisiune de romante.
  • Ion  Tudorancea Ion Tudorancea
    Sireaca Irina Radu, imregistreaza esece dupa esece. Pe care le platesc telespectatorii. Aceia putini care nu au scos din meniul telecomenzii Tvr.
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    @ George Unde pui că Sorin Avram nici nu lua 12000 de lei pe luna cum iau Cristache, Zeicescu, Gainusa și Dumitrescu.
  • Sanda Tarce Sanda Tarce
    Acum, sincer. E mai interesant veteranul Burtea decit Dumitrescu.
  • George George
    @Ion Tudorancea (si altii)

    Cei doi - Zeiceasca si Cristache - sunt greu de urmarit. Sunt obositori: enerveaza ... nervul!

    P.S. Da, Sorin Avram era "diplomat" pe langa acestia doi.
  • Ion  Tudorancea Ion Tudorancea
    Cred ca si Maghiara de pe 1 are mai mare audienta decit Cristche sau Zeicescu .
  • Marius Dobrin Marius Dobrin
    Livia, nici una dintre emisiuni nu a atins 0,5.Bani aruncați pe fereastra. De fapt în buzunarul unor looseri.
  • livia pila livia pila
    Petrisor, te roaga Livia. Fă si tu o fapta bună. Fa si tu publice audientele inregistrate ieri de numitii
    1. George Dumitrescu- Alexandra Tiniche (TVR 2)
    2. Emma Zeicescu (TVR 1)
    3. Ionuț Cristache - (TVR !)
    4.. Mihai Găinușă (TVR 1)
    Hai pa, îți multumesc, te pupă Livia!
  • livia pila livia pila
    Cristache e din aceeasi categorie de insi cu Emma Zeicescu. Periferici, din Rahova, ***. Fara educatie. Oameni pe gustul si după modelul Irina Radu.Numai asa se expiica ca a tutuit-o pe Alina Gorghiu.
  • alina alina
    deci e lucrul prin care se diferentiaza emisiunea acestui hlizit penibil: "va fi un talk-show fara incrancenare, fara partizanat"...pai, astea-s regulile meseriei, cristache, mama! asa trebuie sa fie orice emisiune. sigur, tu poti spera ca esti diferit prin asta de restul gloatei, dar fa un efort si incearca sa gasesti alte atuuri
  • Sorin Aradean Sorin Aradean
    Exista 2 aspecte care m-au nemultumit la editia pilot:
    1. fundalul alb revarsat peste tot (parca era o emisiune a regretatului Alexandru Bocanet, facuta 40 de ani in urma, in vremurile in care camerele aveau sensibilitate scazuta la lumina). E un model de gestionare urita a luminii, pe care l-am mai vazut si la A3, in care background-ul e mai luminos decit foreground-ul. Ca sa va dati seama cit e de urit, pastrati luminanta, anulati informatia de chroma, dupa care urmariti imaginea. A avea fata umana mai intunecata decit fundalul e de-o uritenie evidenta.
    2. Ionut Cristache n-are rabdare sa-si asculte interlocutorul. Am urmarit doar partea cu dna Alina Gorghiu, tot timplul i-a segmentat discursul, lucru neplacut nu numai ptr interlocutor, dar si ptr noi cei din public, care nu sintem lasati sa ascultam pina la capat o idee pe care invitatul doreste s-o expuna audientei. (nemultumirea e valabila si ptr un alt moderator TVR, dl Mihai Radulescu)
    Atunci cind Emil Hurezeanu isi va incheia statutul de ambasador la Berlin si va reveni in tara, cred c-ar trebui sa deschida o scoala de televiziune, in care sa predea felul in care un moderator tv ar trebui sa se comporte cu invitatii sai, iar printre primele lectii ar fi aceea ca moderatorul trebuie sa-si struneasca avalansa de intrebari pe care si-a planificat sa le puna, ascultind cu rabdare macar incheierea unei propozitii, daca nu a intregii fraze.
    Al doilea lucru pe care dl Hurezeanu va trebui sa-i invete pe cursanti, este ca daca esti de virsta apropiata cu invitatul, nu-ti este si permis sa-l tutuiesti intr-un asemenea context. Aseara dl Cristache si-a inceput dialogul cu dna Gorghiu tutuind-o, incit a trebuit producatorul sa-i atraga atentia in casca , cum ca e lipsit de bon-ton o asemenea conduita. Aici sintem in Europa, unde fiecare limba are formule de adresare politicoasa, nu e totul rezumat la americanismul You (eventual cu sufixul Sir sau Mme). Am mai spus-o nu demult tot pe un forum, nu intimplator americanii au preponderent moderatori tv de virsta a doua, chiar a treia.
  • Ion  Tudorancea Ion Tudorancea
    Soc si groaza! Zau ca mi-e dor de Sorin Avram, sluguta lui Tanase!

Trimite un comentariu

sus