Skip to main content

Platforma video a Antenei Group, relansată cu o nouă identitate vizuală

 
Platforma video a Antenei Group, relansată cu o nouă identitate vizuală

Schimbarea la faţă. Platforma video a grupului Intact, pe care sunt găzduite streamurile live ale televiziunilor grupului şi înregistrările emisiunilor, are o nouă imagine.

Publicitate
Andrei Popa, Head of User Experience Development: „Noul logo reflectă poziţionarea fresh a strategiei noastre. Bold, îndrăzneţ, live. Consumul de conţinut video impune noi abordări, publicul vrea totul, acum. Aşadar, pentru a rămâne liderul local al experienţei în video streaming ne-am focusat în egală măsură pe ambele direcţii: instant şi relevant.”
„Noul univers al brandului AntenaPlay este centrat pe o identitate vizuală proaspătă, cu o paletă de culori vibrantă, care poziţionează brandul pe un teritoriu young”, spun reprezentanţii Antena Group.

AntenaPlay are trei zone de video: live, canale speciale şi show-uri on-demand.

„În acest moment putem spune că Antena TV Group este unul dintre cei mai importanţi playeri din .ro şi numărul 1 din punct de vedere al conţinutului video. Nu s-a construit nimic peste noapte, ci prin multă muncă, susţinută de o echipă cu caracter, în cei patru ani de când Antena Group a hotărât să aibă propriul department digital!”, a spus Augustin Roman, Head of Digital Antena TV Group.

Platforma video a grupului integrează cele cinci fluxuri live online ale televiziunilor Intact Media Group, opt canale exclusive printre care Comedy Play, Cook&Play şi Mireasă pentru fiul meu. AntenaPlay este disponibilă pe bază de abonament, la preţul de 3 euro pe lună plus TVA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion Ion
    Cine *** foloseste apple tv??
  • alex2 alex2
    "bold" si "indraznet" in acelasi timp.
  • Răzvan Alexandru Răzvan Alexandru
    „poziționarea fresh a strategiei noastre" ; "Bold, îndrăzneț, live." ; "ne-am focusat" ; "un teritoriu young”...

    Romgleza corporăţească, cel mai bun mijloc prin care să nu spui nimic în două paragrafe. Iar partea cu "paleta de culori vibrantă" e scoasă direct din compunerile de clasa a doua.

    Way to go, Mr. Head of User Experience Development.
  • mihai mihai
    hai si cu o aplicatie pentru apple tv.Macar aici sa luati fata ProTV ului care nu are inca una. Nici HBOGO nu are aplicatie pt apple tv. Poate citeste cineva si intram si noi in randul lumii.
  • Iuli Iuli
    Pe AntenaPlay se difuzeaza si Antenele HD, sau raman la SD?

Trimite un comentariu

sus