Skip to main content

PRESA DE AZI. Top ruşinică. Partidele care propun în Parlament candidaţi cu probleme penale, subiectul zilei în print

 
PRESA DE AZI. Top ruşinică. Partidele care propun în Parlament candidaţi cu probleme penale, subiectul zilei în print

Top ruşinică. Partidele care propun în Parlament candidaţi cu probleme penale sunt subiectul zilei în print. În ordine descrescătoare, top trei partide care propun pentru Parlament cei mai mulţi candidaţi cu probleme penale, în procente, potrivit “Iniţiativa România”: ALDE (71%), PMP (67.7%), PSD (52.2%).

Publicitate

Adevărul şi România liberă au preluat azi raportul unui studiu al Mişcării civice "Iniţiativa România", care a alcătuit o lista a candidaţilor la alegerile parlamentare care au probleme cu legea.

  • Adevărul titrează azi: “Topul partidelor cu candidaţi penali”

Potrivit cotidianului, “ALDE, PMP şi PSD sunt partidele care au ignorat apelul preşedintelui Klaus Iohannis de a veni cu oameni noi şi curaţi la alegerile parlamentare din decembrie şi au alcătuit lista de candidaţi din oameni care într-o mare proporţie sunt ‘pătaţi’, arată un raport al mişcării ‘Iniţiativa România’.”

  • România liberă iese azi cu titlul: “Penalii care vor intra pe uşa din dos în viitorul Parlament”

RL scrie azi că “listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare sunt înţesate cu personaje cu probleme penale sau incompatibili. Unele partide au stabilit criterii de integritate respectate doar la centru. În teritoriu, unde opinia publică este mai puţin vigilentă, acestea sunt ignorate.”

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Evenimentul zilei: “Afacerea Prisma. Procurorii au trimis în instanţă un dosar cu fapte deja prescrise”

Potrivit Evz, “judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au pe masă cadavrul unui dosar prescris. Magistraţii judecă o speţă la care procurorii au ‘lucrat’ mai bine de zece ani, încercând să demonstreze că s-au săvârşit fapte penale grave, ca spălare de bani, bancrută frauduloasă, grup infracţional organizat şi alte infracţiuni de natură economică.”

Gazeta sporturilor: “Bate şi Dinamo pe cineva?”

“Trupa din Ştefan cel Mare este singura formaţie aflată pe loc de play-off care nu a câştigat niciun meci împotriva echipelor de pe primele şase locuri”, scrie azi GSP.

Libertatea: “Marele război televizat!”

“Cele două mari televiziuni comerciale, concurente acerbe pe audienţele ce se anunţă în săptămâna cu cel mai lung weekend din anul acesta, aruncă în luptă tot ce au mai bun, de la ‘Las Fierbinţi’ în ediţie specială până la ‘Chefi la cuţite’ cu vedete la cratiţă.”

Click: “Ce fericită e fata lui Boureanu fără tată!”

“Pare să se fi aşternut, în sfârşit, liniştea în familia Boureanu! Ioana, fiica de 15 ani a politicianului, îşi vede senină de viaţa de adolescent, cu filme şi plimbări la mall, iar celebrul ei tată este îndrăgostit ca niciodată de iubita tinerică”, conchide tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus