Skip to main content

PRESA DE AZI. Weekend Adevărul: Totul despre sex în şcolile din România

 
PRESA DE AZI. Weekend Adevărul: Totul despre sex în şcolile din România

Discuţii privind educaţia sexuală în şcoli, în Weekend Adevărul. Raportul dintre serviciile secrete şi Parlamentul, în România liberă. Situaţia transplantului pulmonar în România, în Evenimentul zilei. Subiectele de pe prima pagină.

Publicitate
  • Weekend Adevărul titrează azi: "Totul despre sex în şcolile din România”

“Dezbaterile despre predarea educaţiei sexuale în clasele I-VIII şi în licee îi neliniştesc în continuare pe cei care nu ştiu ce află elevii la aceste ore şi îi pun pe gânduri pe cei care se întreabă: ‘Cine şi despre ce ar trebui să-i înveţe?’. Weekend Adevărul a vorbit cu nouă oameni, printre care profesori, părinţi, directori de ONG-uri şi un psiholog, şi a fost la ore de educaţie sexuală în două licee din Bucureşti.”

  • România liberă iese azi cu titlul: “Parlamentul şi serviciile: cine pe cine controlează”

RL scrie azi despre “cum a eşuat controlul parlamentar asupra SRI şi SIE. Este greu de crezut că Sebastian Ghiţă, care a făcut o avere impresionantă din contractele cu serviciile speciale, ar putea să-l verifice pe atotputernicul adjunct al SRI, Florian Coldea.”

  • Evenimentul zilei deschide ediţia de azi cu titlul: “Vor să trimită toate organele în străinătate”

"Medicul Narcis Copcă dezvăluie culisele negocierilor dintre Ministerul Sănătăţii şi Eurotransplant. Ancheta Evz privind situaţia deficitară a transplantului pulmonar în România continuă cu noi dezvăluiri extraordinare din lumea medicală.”

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Gazeta sporturilor: “Joia fantastică”

“Steaua şi Astra au obţinut două victorii senzaţionale, după ce ambele au fost conduse cu 0-1. Cele două formaţii româneşti speră la primăvara europeană după succesele de ieri: roş-albaştrii au nevoie de victorie cu Villareal, iar giurgiuvenii se pot califica şi cu o înfrângere în faţa Romei.”

Libertatea: “S-a aşezat la...palatul lui"

“Marian Ionescu şi-a luat casă cât un bloc. Proaspăt tată de băiat, din nou, liderul trupei Direcţia 5 şi-a mutat cuibul din Băneasa în Buricul Capitalei. Cu o investiţie socotită de specialişti la peste 400.000 de euro, solistul a reuşit să-şi adune sub acelaşi acoperiş nevasta, pe Octavia Geamănu, activitatea profesională, materializată într-un studio, şi pasiunea pentru pictat, pe care o exercită acum într-o sală bine luminată.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus