Skip to main content

Raed Arafat a plecat supărat din emisiunea Emmei Zeicescu: Realitatea TV s-a mutat la TVR

 
Raed Arafat a plecat supărat din emisiunea Emmei Zeicescu: Realitatea TV s-a mutat la TVR

Raed Arafat a părăsit platoul emisiunii Perfect Imperfect, difuzată aseară la TVR 1, iritat de o întrebare a Emmei Zeicescu.

Publicitate

Raed Arafat şi-a scos lavaliera, în direct, şi a părăsit platoul în timpul emisiunii Perfect Imperfect, de aseară, de la TVR 1, iritat de faptul că moderatoarea l-a întrebat dacă a luat vreodată în calcul să demisioneze, scrie Hotnews.ro.

„Nu, nu, am zis-o şi altă dată. Nu! Vreţi să demisionez? Trebuie să îmi spuneţi şi trebuie să mă faceţi să simt că într-adevăr am greşit ca să demisionez. Dacă mi se cere să demisionez, am să plec. Asta am zis-o de o mie de ori, nu sunt batut în cuie. Dar vreţi să demisionez şi să recunosc că am greşit? Nu am greşit într-o intervenţie care se face ca oriunde. Vă aduc o mie de oameni din afară să vă spună că nu am greşit. Dacă dumneavoastră vreţi să spuneţi că am greşit, asta e altceva.”

Imediat după răspunsul dat Emmei Zeicescu, acesta şi-a cerut scuze că trebuie să plece, şi-a scos lavaliera şi a părăsit platoul, adăugând că „Realitatea TV s-a mutat la TVR”.

Arafat a părăsit platoul înainte de o ultimă întrebare a Emma Zeicescu. Aceasta i-a spus în final: „Mulţumesc că aţi fost cel care a făcut posibil ca domnul Dragnea să vină în frumoasa emisiune pentru a da explicaţii, nu am înţeles niciodată şi nici nu o să înţeleg supărările atunci când sunt în faţă întrebări dar aşa e viaţa."

Momentul în care Raed Arafat este întrebat dacă a luat în calcul vreodată demisia, totul culminând cu plecarea acestuia din platou, de la minutul 47:30, AICI.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    @Cristina Septimiu Sarateanu A FACUT. Acum nu mai face nimic. E O EPAVA. Care asociat cu Emma Zeicescu duce TVR spre dezastru. Din vina exclusiva a irinei Radu.
  • terente terente
    suntreti nistre frustrati toti astia care comentati pe aici
  • cristina cristina
    Livia pila rusine sa iti fie tie . Septimiu Sarateanu a facut audiente excelente la Pro tv ! Tu ? Voi tvr-stii nu stiti ce insemna audienta ! :)
    Revenind la Arafat .Acest om trebuie demis de urgenta . Pentru a preveni si alte victime . Locul lui , pentru colectiv , este in boxa acuzatilor alaturi de Banicioiu 1!
  • livia pila livia pila
    Rusine, TVR, rusine Irina Radu, rusine Sarateanu, rusine Emma Zeicescu! Ati maidanizat TVR. Faceti-va catrafusele!
  • Eugen Eugen
    Tovarasul Raed Arafat este platit din BANI PUBLCI! Ca atare, cand e invitat la o televiziune PUBLICA, sa aiba OBLIGATIA sa ramana si sa raspunda la ORICE intrebare! DACA nu ii convine, sa se mute la PRIVATI! TOTI cei platiti din bani PUBLICI ar trebui sa dea cu subsemnatul la televiziunile si radiourile PUBLICE! Cum ar fi sa plece din emisiunea lui Maruta, Esca sau Cabral ca nu i-a convenit o intrebare? A doua zi nu ar mai lucra la Pro Tv. Asa e peste tot, angajatii din privat participa la tot felul de emisiuni ale acelui privat ca obligatie! BUNA DIMINEATA!
  • ady ady
    toti trepadusii din presa care habar nu au cu ce se mananca un serviciu de urgenta isi dau cu parerea dupa parerea in functie de partea in care apleaca urechea!...aaa si realitatea s a mutata la tvr, ce misto! Ema, pun pariu cu tine ca nici acum nu stii pe unde sa iesi afara din studioul ala in caza de cutremur, incendiu, etc...dar este misto sa ne dam cu parerea!

Trimite un comentariu

sus