Skip to main content

VIDEO. Despre prăjituri făcute în casă cu Unirea, într-o campanie de repoziţionare semnată de Arsenoaiei&Matasel

 
VIDEO. Despre prăjituri făcute în casă cu Unirea, într-o campanie de repoziţionare semnată de Arsenoaiei&Matasel

Agenţiei Arsenoaiei&Matasel semnează campania de repoziţionare a Unirea, iar din această săptămână comunică produse noi din portofoliul mărcii - Kit-urile pentru Cozonaci si Turta dulce de casă.

Publicitate

„Execuţia face parte dintr-o campanie de comunicare de repoziţionare, sub sloganul “Făcute în casă cu Unirea”, ce marchează lărgirea gamei de produse cu ingrediente de bază de prăjiturit, respectiv kit-uri pentru prăjituri de făcut acasă”, anunţă agenţia într-un comunicat.

Reprezentanţii agenţiei, despre campania de repoziţionare:

„Noul teritoriu de comunicare a fost construit pornind de la insight-ul că prajiturile făcute în casă sunt încărcate de poveşti emoţionale. Odată cu lansarea noilor produse, Unirea se adresează unui public mai larg şi îşi propune să ducă mai departe tradiţia prăjiturilor de casă.”

Răzvan Mătăşel, Partner&Strategy Director în cadrul Arsenoaiei&Matasel:

„Credem în brandurile care fac ceea ce spun. În cazul Unirea, am întâlnit un brand care deja făcuse şi face în continuare, iar noi a trebuit doar să exprimăm în cuvinte aceste fapte. Ne dorim ca prăjiturile de casă să facă parte din universul zilnic al consumatorilor, pentru că sunt încărcate de poveşti emoţionale.

Şi nu vorbim doar despre nostalgie, ci despre poveşti care nu au vârstă. În această campanie am transformat prăjiturile făcute în casă cu Unirea în mesaje de iubire, de încurajare, de apreciere şi astfel vrem să inspirăm oamenii să continue sau să înceapă să pregătească prăjituri de casă.”

Totodată, Ioana Proca, client service director la Arsenoaiei&Matasel, a explicat pentru paginademedia.ro campania de repoziţionare pentru Unirea.

Paginademedia.ro: Unde era brandul inainte.

Ioana Proca: Unirea era inainte un brand cu o traditie de 50 de ani, cunoscut pentru margarina de prajituri, pentru calitatea produselor si siguranta ca iti reusesc cele mai dificile retete. Cand am primit noi brieful, provocarea era data de largirea gamei de produse prin alte ingredientele pentru prajituri, precum si prin kit-uri de prajituri de casa care adreseaza un public mai tanar si mai putin experimentat in ale prajituritului.

Paginademedia.ro: Ce a propus agentia pentru aceasta repozitionare.

Ioana Proca: In aceasta provocare noi am vazut oportunitatea de a ocupa un teritoriu mai larg, cel al prajituritului acasa. Si uitandu-ne la istoria brandului, ne-am dat seama ca Unirea poate sa-si asume rolul purtatorului de traditie in ceea ce priveste pregatirea de prajituri acasa. Traditie care vine la pachet cu o mare incarcatura emotionala si pe care Unirea isi propune sa o duca mai departe, sa predea stafeta si celor tineri care acum pot face si ei prajituri celor care le-au gatit in copilarie (prin mecanismul de payback, spunem noi).

Concret, am propus ca Unirea sa detina teritoriul prajiturilor de casa, impreuna cu gama larga de emotii implicate in pregatirea si primirea acestor prajituri.

Paginademedia.ro: In ce perioada se desfasoara Campania?

Ioana ProcaPrima etapa a campaniei se va incheia in decembrie, in preajma sarbatorilor.

Paginademedia.ro: Care sunt mediile de comunicare?

Ioana Proca: Intr-o prima etapa se va comunica pe TV, presa, online si in-store.

Piesa de pe fundalul clipurilor publicitare este Dorul - Stela Enache şi Florin Bogdardo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus