Skip to main content

VIDEO. Mihai Rait, interpretul lui Dorel din Las Fierbinţi, imaginea Metro pentru Black Friday

 

Mihai Rait, interpretul personajului Dorel din Las Fierbinţi, este imaginea Metro pentru campania de Black Friday, într-o serie de execuţi realizate de agenţia Dare Digital.

Publicitate

Rait joacă în spoturile pentru weekendul 25-27 noiembrie, a doua rundă de Black Friday pentru retailer. El a fost şi protagonistul unei alte serii de reclame, difuzate weekendul trecut.

De ce a fost ales actorul care îl interpretează pe “prostănacul” Dorel în Las Fierbinţi pentru aceste reclame? Reprezentanţii agenţiei au explicat pentru Paginademedia.ro

Care este motivul asocierii cu acest actor? De ce el?


Mihai este un actor talentat, versatil şi foarte îndrăgit de români pentru rolul interpretat într-unul dintre cele mai urmărite seriale din ţară. Tocmai de aceea am ales ca în spot să îl joace pe cel al unui client obişnuit al magazinelor METRO. Ne-am dorit ca cei cărora ne adresăm să le fie uşor să rezoneze cu personajul său şi aveam toată încrederea că Mihai va reuşi să exprime foarte bine emoţia şi agitaţia din jurul Black Friday.

Unde se difuzeaza aceste spoturi?

Spoturile se difuzează pe posturile de televiziune din România pentru o perioadă de 8 zile, în intervalul 17 – 20 noiembrie 2016 şi 24 – 27 noiembrie 2016.


De ce a fost aleasă o abordare direct către consumer de către Metro?

Pentru că, spre deosebire de targetul normal METRO (B2B), campania de Black Friday se adresează consumatorilor finali, aceştia fiind mai interesaţi de reducerile oferite.

Totuşi, componenta B2B a fost şi ea prezentă, prin reduceri substanţiale la echipamente profesionale pentru HoReCa şi echipamente de birou.

Conceptul de campanie a fost realizat de agenţia de performance marketing Dare Digital. Agenţia, care se ocupă în mod curent de campanii online, are printre clienţi, pe lângă Metro, Farmexpert, Kettler, Divertiland, World Class, Johnnie Walker şi Aperol.

Spoturile radio şi TV din campanie au fost realizate în colaborare cu Studioset Prod şi au fost regizate de Alex Maftei.

VIDEO. Campania Metro, cu Mihai Rait

Echipelecampaniei

Dare Digital:

  • Ionuţ Mustaţă şi Alex Manciu (Creative Directors & Copywriters)
  • Paul Tănase (Art)
  • Raisa Ştirbu (Art)
  • Mihai Puţinelu (Account Manager)
  • Ovidiu Cazamir (Account Executive)
  • Ciprian Susanu (Managing Partner)

METRO România:

  • Stratos Tsikmis (Head of Branding)
  • Andreea Diaconu (Online Marketing Specialist)
  • Ionelia Diaconu (Brand Communication Manager).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus