Skip to main content

VIDEO. Mikey H, despre momentul Antena 1: După ce am intrat pe TV, mi-au scăzut afişările la jumătate. Oamenii s-au simţit trădaţi

 

INTERVIURILE PaginademediaTV. “Vizualizările de pe online mi-au scăzut la jumătate când am ieşit pe TV”, a spus Mikey Haş la Interviurile PaginademediaTV.

Publicitate

De ce nu a mers pe TV? Care au fost motivele pentru care succesul din online nu a fost “importat” şi pe televiziunea clasică?

Oamenii s-au simţit trădaţi”, a spus Mikey Haş. “Oamenii care mă urmăreau pe net mă vedeau ca pe o alternativă pentru TV. Am făcut un pact cu diavolul cum ar veni, eu, acest reprezentant al noii generaţii, al noului mod de a face lucruri, mă duc şi mă întorc la modul vechi de a face lucruri pentru ce? S-a văzut ca un mare compromis din partea mea şi asta s-a reflectat şi în vizualzări”.

Un detaliu observat de realizatorul Dozei de Haş:

"Până să intru pe TV, cei care mă opreau erau studenţi, liceeni, corporatişti, adică oameni faini în general. După ce am intrat pe TV, au început să mă oprească pe stradă florăresele, bişniţarii, ăia care vând centuri de siguranţă în trafic şi chiar şi cerşetorii, adică publicul este cu totul altul. E un public pe care eu nu îl vreau."

Mikey Haş, la Interviurile PaginademediaTV:

Paginademedia.ro: Ai avut şi o încercare de ieşire în media clasică, care nu a prea mers, la un moment dat tu ai spus “am simţit că am trădat internetul”, dacă nu mă înşel. De ce nu a mers?

Mikey Haş: În accepţiunea televizioniştilor, ca să intri pe TV ai nevoie de nişte lucruri, o pregătire, o experienţă, nişte relaţii. Eu nu aveam, eram un tip din Deva care a făcut ceva pe internet şi a avut succes. Am fost pus în prime-time la Antena 1, ca prezentator al unei emisiuni cu buget de zeci de mii de euro şi co-prezentator cel mai mare actor din România.

A fost o situaţie mult în afara zonei mele de confort şi asta s-a reflectat. Eu nu eram obişnuit să fac lucrurile în maniera aia, la mine pe internet lucrurile erau sincere. Simţeam că pe TV sunt foarte artificiale, create, se minte foarte mult, induci oamenii în eroare cumva. Am simţit foarte multă energie negativă, adică oameni nemulţumiţi, discuţii aiurea, probleme, bani.

Era acelaşi Mikey Haş, adică făceai aceleaşi glume pe care le făceai şi pe net.

Mikey Haş: O chestie interesantă, vizualizările mi-au scăzut de pe youtube. În momentul în care am intrat pe TV am gândit-o eu că o să explodeze canalul de youtube. Nu a fost aşa, mi-au scăzut vizualizările, chiar când contentul meu începuse să devină mai mişto, aveam invitaţi cal umea, din TV. Nu, mi-au scăzut la jumate vizualizările! De la trei sute de mii, de exemplu, la un clip, în timp ce eram pe TV scădeau la o sută de mii. Asta pentru că oamenii s-au simţit trădaţi.

De ce crezi că e această accepţiune a omului că “a plecat, s-a dus acolo”? E televiziunea un loc pentru un alt tip de oameni?

Mikey Haş: Oamenii care mă urmăreau mă vedeau ca pe o alternativă pentru TV. Ei nu se uitau la TV, se uitau la mine de multe ori. Am făcut un pact cu diavolul cum ar veni, eu, acest reprezentant al noii generaţii, al noului mod de a face lucruri, mă duc şi mă întorc la modul vechi de a face lucruri pentru ce? S-a văzut ca un mare compromis din partea mea şi asta s-a reflectat şi în vizualzări.

Altă chestie pe care vreau să o zic şi mi se pare foarte interesantă: pe internet, când te cunosc oamenii, te opresc pe stradă pentru poze, întrebări, strângeri de mână. Până să intru pe TV, cei care mă opreau erau studenţi, liceeni, corporatişti, adică oameni faini în general. După ce am intrat pe TV, au început să mă oprească pe stradă florăresele, bişniţarii, ăia care vând centuri de siguranţă în trafic şi chiar şi cerşetorii, adică publicul este cu totul altul. E un public pe care eu nu îl vreau. Mă întrebam: chiar ăştia sunt cei care se uită la mine? Nu vreau să fiu sursa de râs a florăreselor.

De ce crezi că îl vor televiziunile?

Mikey Haş: Nu îl vor, nu au încotro! Cine să se mai uite la Antena 1, acuma sincer, sau pe Antena 3? În momentul în care eşti o persoană care consumă internet, nu poţi, e ridicol să te uiţi la Trădaţi în dragoste. Găseşti content mult mai bun pe internet.

Interivul a fost realizat în studioul Mindopoly

VIDEO. Mikey Haş despre momentul Antena 1:

ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ Mikey Haş la PaginademediaTV, aici

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Bruno Alex Bruno
    Doame . Cat de adevarat a scris doamna sau domnisoara. As pupa aceasta femeie. Practic a spus ceea ce as fi vrut sa fi spus eu.
    Referitor la Hash , sa fim seriosi... nu se va pricepe niciodata" la televiziune. El are audienta pe internet cei...de varsta mea.. 25. Sunt chiar si liceeni. Dar.. nu e corect fata de cei care se uita la tv.. sa fie judecati in felul lui.
    Dar... eu il pot judeca el e un om eu sunt altul.
    Dragi prieteni,Uitati-va la tv. Continutul Internetului nu ar fi existat in modul asta daca Tv-ul nu ar fi fost iubit in modul asta .
    Este adevarat ... sunt programe care nu au rostul pentru unele caractere si personalitati. Dar sa nu punem pe toti in acelasi loc .
    Numai bine .
  • Boicotan Valeriu Boicotan Valeriu
    Este greu să te lași cunoscut de oameni! Nu e vorba de trădare, ci de faptul că pe internet poți să faci ce vrei, fără să te uiți în ochii oamenilor. Când trebuie să intri în lumea reală, oamenii își dau seama că nu ești cel pe care și-l imaginau ei! Studenția este o stare extrem de limitată în timp și spirit. Tinerii devin repede adulți, conectați la viața reală, la problemele ei, la faptul că ești obligat să intri în relație adevărată cu lumea, nu virtual! Părerea mea este că acest H (pe care nu-l cunosc, nu l-am urmărit niciodată nici la tv., nici pe net!) Nu sunt nici studentă, nici florăreasă, așadar nu sunt absolut deloc targetul său. Dar omul acesta are grave probleme de socializare în lumea reală!

Trimite un comentariu

sus