Skip to main content

VIDEO. (P) Micutzu, un angajat cu dor de muncă. Camera ascunsă în depozitul Lidl. S-a ţinut de farse cu un angajat

 

(P) VIDEO CAMERA ASCUNSĂ. Micutzu a fost un nou angajat cu „dor de muncă” într-un depozit Lidl, unde i-a pus răbdarea la încercare celui care trebuia să îl instruiască.

Publicitate

Deghizat, astfel încât să nu fie recunoscut, comediantul şi-a intrat în rol: noul venit stângaci, derutat şi fără chef. A dărâmat câteva baxuri, a tras de timp, şi-a desfăcut pachetul de mâncare pe paleţi, şi-a pus ketch-up şi muştar direct din depozit.

„Mi-am făcut un sandviş, am dat puţin pe jos”, a început Micutzu „atacul” la răbdarea coordonatorului. A continuat: „Da aici unde se fumează? Nu pot aici, două minute? Hai că fumez repede”. Şeful rezistă.

Fuge la baie şi se întoarce cu acelaşi chef. Acum e bişniţar şi încearcă să plaseze o pereche de blugi. Ieftin: „i-am luat cu 50 de euro, îi dau cu 60. Hai, că în magazin sunt 16 milioane”. Şeful - Marius Sârbu, comisionar la depozitul Lidl din Chiajna – rezistă din nou.

Într-un final, surpriza e devoalată, iar Micutzu oferă un spectacol de stand-up comedy ad-hoc, pentru angajaţii depozitului.

De ce această farsă?

Momentul cu Micutzu este parte a campaniei „Meriţi să fii surprins!”.

Micutzu, când s-a deconspirat, către ţinta farsei:

„Asta e campania Lidl. A fost exact pentru tine, pentru că s-au gândit la tine, că meriţi să fii surprins şi se pare că ai fost surprins.”

Destinată iniţial clienţilor retailerului, campania s-a orientat şi spre cei mai buni angajaţi ai Lidl România. Vizat direct: Marius Sârbu, comisionar la depozitul Lidl din Chiajna, el fiind apreciat de colegi pentru rapiditatea cu care îşi execută sarcinile şi, ca atare, desemnat drept ţinta perfectă pentru o farsă.

VIDEO. Camera ascunsă, cu Micutzu în depozitul Lidl

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus