Skip to main content

VIDEO. Reclamele lunii octombrie: Tezaurele umane de la Vodafone, Cum se fac bunicii şi Două lozuri

 
VIDEO. Reclamele lunii octombrie: Tezaurele umane de la Vodafone, Cum se fac bunicii şi Două lozuri

Membrii Art Directors Club au stabilit cele mai creative campanii ale lunii octombrie:

Publicitate
  • Campania “România nedescoperită”, semnată de agenţia McCann Erickson pentru Vodafone România;
  • Campania “Cum se fac bunicii?”, gândită de agenţia Headvertising pentru NN Asigurări şi Pensii;
  • Seria de episoade “Dinel, Sile şi Pompiliu” pentru promovarea filmului “Două Lozuri”, realizată cu sprijinul Groupama şi Custom Cars.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cele mai creative campanii ale lunii octombrie:

LOCUL 1. Campania “România Nedescoperită”, realizată de McCann Erickson pentru Vodafone România, promovează pe Facebook români recunoscuţi de Ministerul Culturii, prin Comisia Naţională pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial, drept Tezaure Umane Vii pentru păstrarea tradiţiilor româneşti autentice.

Promovarea se face prin intermediul unor transmisiuni live asigurate de Vodafone România din localităţile izolate din locurile de unde aceşti oameni împărtăşesc specificul românesc pe care îl păstrează. Transmisiunile sunt în fiecare marţi, de la ora 19.00, pe pagina de Facebook „România Nedescoperită”. Conceptul este semnat de Daniel Strugariu, Senior Art Director şi Ruxandra Papuc, Senior Copywriter McCann Erickson

„E o idee cum trebuie, foarte tare şi foarte simplă. Merge mânuşă pe telco, are emoţie, are umor şi reuseşte să mai stoarcă o felie de România fără să rezulte ceva cu parfum de ‘am mai văzut asta pe undeva’. Mă enervează.”, a declarat Dan Frȋnculescu, Group Creative Director Publicis România & Membru ADC România.

LOCUL 2. Campania “Cum se fac bunicii?” semnată de agenţia Headvertising pentru NN Asigurări şi Pensii. Campania readuce în atenţia publicului Pensiopedia, platforma online de informare a persoanelor care vor să economisească pentru pensie şi vorbeşte despre cum se formează bunicul perfect, la “şcoala de buni buni”. Echipa care a lucrat la această campanie este formată din Andrei Besliu, Art Director şi Cătălina Ceparu, Copywriter Headvertising.

LOCUL 3. Seria de 9 episoade „Dinel, Sile şi Pompiliu”, semnată de Groupama şi Custom Cars, care îi are drept protagonişti pe actorii Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, este menită să promoveze filmul “Două Lozuri”. Seria prezintă un concurs inedit, ce are ca premiu o maşină vintage Dacia 1300 folosită în film.

Alte menţiuni

  • Orange Home de la Publicis România pentru compania de telecomunicaţii Orange

Art Directors Club România (ADC*RO) a fost înfiinţat în 2008 şi reprezintă o asociaţie non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova şi de a recunoaşte excelenţa în creativitate.Art Directors Club România este cea mai densă concentraţie de talente creative şi lideri de creaţie din industria de publicitate românească. Activitatea creativă şi recunoaşterea publică obţinută de membrii ADC România pot defini fără dificultate, traiectoria, momentele cheie şi succesele industriei publicitare locale dar şi regionale.

Misiunea organizaţiei este de a conecta şi de a aduce împreună cele mai puternice talente creative şi de a le pune la dispoziţie instrumente prin care să se manifeste cu solidaritate, generozitate şi excelenţă profesională.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian N. Iulian N.
    Cine este în fotografie?

Trimite un comentariu

sus